/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Food Truck Show agárversenyek

A tavaszi Food Truck Show minden évben az első nagyszabású rendezvény a Kincsem Parkban, melyre ezrek látogatnak ki a három nap alatt. Változatos programokkal, szuper “street food” ételekkel és izgalmas versenyekkel készülünk ilyenkor, hogy mindenki, aki kilátogat maradandó élményeket szerezhessen.
Most sincs ez másképp, hiszen már pénteken délután nyitva állnak a kapuk a látogatók előtt, este 19:30-tól pedig kezdődnek a kihagyhatatlan agár futamok. A Kincsem Food Truck Show névre keresztelt versenynapon, mely a szezon második versenye hét teli futamban áll starthoz összesen 42 agár. Az este kimondottan változatosnak ígérkezik, hiszen a hét futamban 7 különböző kategóriában mérik össze gyorsaságukat a nevezettek. Az este négy rövidtávú sprint futammal indul 280m-en, melyet három hosszútávú, azaz 480m-es futam követ. Sok versenyző neve jól ismert már a közönség számára, de lesznek bőven újoncok is, akik most kezdik csak beírni magukat a pálya és a versenyzés történetébe.

A teljesség igénye nélkül néhány előreláthatóan izgalmas momentum az estéből:

Az első futamban komoly viharokra számíthatunk, hiszen összecsap Zivatar, Tornádó, Hurrikán és Tájfun. Újra összeméri gyorsaságát sprinten Lee és Donnie, akik két hete is együtt futottak, s bár akkor Lee volt a gyorsabb, kíváncsian várjuk most melyikük lesz jobb formában. A tavalyi szezonban fejenként egy versenyt leszámítva veretlenül menetelt végig Hero és Cannonball is, akik most először állnak együtt starthoz. Vajon tovább viszi valamelyikük a nyerő szériát?
480m-en két múltkori futamgyőztes, Lucy és Alex versenyeznek egymás ellen, de bemutatkozik három ifjonc, Nico, Alexander és Bailey is. A hatodik futamban hatból négyen most debütálnak, ráadásul hárman közülük román színekben, így mindenképp izgalmas futamra számíthatunk. És végül, de nem utolsó sorban a nap záró futamában a Szezonnyitó Nagydíj után újra összecsap Ronnie, Lulu, Raven és Cowboy, a kérdés csak az, most is ez lesz-e a befutási sorrend.

Többet talán nem is érdemes elöljáróban mondani, a futamok így is önmagukért beszélnek. Bár a végső eredményekre csak tippelni lehet, egy biztos, izgalomban nem lesz hiány ezúttal sem!

A részletes program az alábbi linken található: https://mla.kincsempark.hu/racecards/greyhound/2022-05-06

SHARE THIS