/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Dariya veretlen maradt, Eggi’s Choice igazolta klasszisát, Mágnás Miska behúzta a Nemzeti Díjat

Valódi izgalmakat hozott a Kincsem+ Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show vasárnap. 

Favorit győzelemmel indult a nap, a tehetséges Sambo most sem talált ellenfélre, könnyen nyerte a Ceglédberceli Gátversenyt.
Folytatta nyerő szériáját Marlon a Kőbányai Díjban, mögötte Xman és Strong végeztek.
Újabb látványos győzelmet produkált Spartan Devil, a befutó egyenesben átvette a vezetést Saidin-től, innen már nem is volt kérdés sikere.

Avoiding Water ismét bizonyította távbírását és hazaért a Bábolnai Díjban, fél óra múlva Patient Man-hez került a Huszár Korinna Emlékverseny elsősége, így Kolumbán Örsnél két aranyérem landolt.

Megőrizte veretlenségét a SANDROVO istálló tehetséges kancája, Dariya, a Hazafi Díjban óriási stílusban aratott győzelemmel kápráztatta el a közönséget. A finishben robbantott, majd szinte elszállt a mezőny többi tagja mellett, mérlege 4/4. A dobogó alsóbb fokain a jó versenyt futó Touchdown Pass és Felicita Girl osztoztak.

Suprise of Devil hozta el a Pettkó-Szandtner Tibor Emlékverseny díjàt, mögé London és Browine futottak be.

Igazolta klasszisát Eggi’s Choice a Battyhány-Hunyady Díjban. Magabiztosan nyert a nagyot küzdő Simply the Best és Light Blue Sky előtt.

Szabó Nikolett a tavalyi Nemzeti Vágta győzelme után a Kincsem Parkban is kibontakozott, Princess Passion nyergében pályafutása első győzelmét ünnepelhette, emellett értékes pontokat gyűjtött a Németh Ferenc Emlékkupában is.

Mágnás Miska magabiztos győzelmét láthattuk a nap záró futamában, a Nemzeti Díjban. Felhozó verseny nélkül is úgy nyert, ahogy akart, a többieket távolozva végzett az élen. A dobogó alsóbb fokain a mezőny két kancája, Black Pepper és Airbust végeztek.

SHARE THIS