/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Fantasztikus győzelmek a tavaszi Food Truck Show-n!

Még javában zajlik a tavaszi Food Truck Show a Kincsem Parkban, melyet egy fantasztikusan izgalmas estével nyitottak meg az agárversenyek. Bár az időjárás előrejelzés egész héten riogatott minket egy hatalmas vihar közeledtével, végül az égiek kegyesek voltak hozzánk, így az év eddigi legmelegebb hétvégéjének előestéjén sok százan élvezhették az izgalmakban és meglepetésekben gazdag futamokat megspékelve a street food adta gasztronómiai élvezetekkel.

Az este első sprint futamában csupa fiatal agár állt starthoz S3 kategóriában, közülük négyen is a Homokvihar Kennelből. A nagy számok törvénye azonban most mégsem volt elegendő, hiszen Blue Bell, aki utolsónak jött ki a startboxból, ritka élményben részesítette a közönséget: 12 század másodperccel megelőzve a legjobban startoló Tornádót lett utolsóból első. Óriási teljesítmény ez 280m-en, gratulálunk tulajdonosának és trénerének, Duli Zsoltnak!
Befutási sorrend: Blue Bell (2) – Tornádó (3) – Hurrikán (4)

A második sprint futam sem volt kevésbé izgalmas, hiszen a célegyenesben Petz László két agara, Pablo és Lee között zajlott elképesztő küzdelem, melynek kimenetelét végül csak a célfotó tudta megmondani, hiszen mindössze 0.002 ezred másodperccel előbb futott át a célon Pablo, mint Lee, megnyerve ezzel az S2-es versenyt.
Befutási sorrend: Pablo (5) – Lee (4) – Olimpia (4)

S0/S1-es kategóriában szintén Petz László győzedelmeskedett óriási meglepetést okozva, hiszen a mindössze 19 hónapos Bonnie, a futam egyedüli szukája kérdezés hagyott állva maga mögött olyan tapasztalt kanokat, mint Mayki, Ninja vagy Godzilla. Fantasztikus győzelem, gratulálunk hozzá!
Befutási sorrend: Bonnie (4) – Sky (3) – Mayki (2)

Az este utolsó rövidtávú futamában S0 kategóriában csupa jól ismert, tapasztalt nagy név állt starthoz, de az igazán izgalmas és szoros küzdelem mindössze két agár, Komi és Hero közt zajlott már az első méterektől kezdve, melyben végül Hero győzedelmeskedett a nap legjobb, 16.63-as sprint idejével! Gratulálunk tulajdonosainak Scheuch Balázsnak és Pető Andreának, valamint trénerének Tenczel Gábornak!
Befutási sorrend: Hero (4) – Komi (2) – Cannonball (5)

A2 kategóriában indult az első hosszútávú futam, ahol minden várakozást és papírformát felülírva a leggyengébben startoló Lucy zsinórban másodszor is nyerni tudott, óriási meglepetést okozva ezzel mindenkinek. Szívből gratulálunk tulajdonosának és trénerének, Lekrinszki Albertnek!
Befutási sorrend (Lucy 5) – Bailey (3) – Nico (1)

A hatodik futamban A1-es kategóriában a mezőny fele abszolút újonc volt, a romániai tulajdonú alomtestvérek, A-Max és A-Carlos, valamint Baglyos Ferenc Rio-ja is most futottak először versenyben. A futamot azonban a két hete negyedik helyen végzett Reggie nyerte meg, nem is akármilyen fölénnyel, hiszen gyakorlatilag a start pillanatától a célig végig magabiztosan vezette a mezőnyt maga mögött. Gratulálunk tulajdonosának és trénerének, Papa Adriannak!
Befutási sorrend: Reggie (2) – Rio (3) – Arya (6)

Az este záró futamában A0/A1-es kategóriában szintén Papa Adrian álhatott a dobogóra az előző futamgyőztes Reggie alomtestvérével Ronnie-val, aki a nap legjobb 480-es idejével, 29.00-val zsinórban másodszor nyert a Kincsem Parkban.
Befutási sorrend: Ronnie (6) – Lulu (5) – Cowboy (2)

Szívből gratulálunk minden győztes és helyezett agárnak, illetve tulajdonosainak és trénereiknek, szuper izgalmas versenynap volt, talán nem túlzás azt mondanom, hogy ez egy emlékezetes Food Truck lesz mindannyiunk számára! Találkozunk két hét múlva, a Májusi Trófeán!

A futamadatokról részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak: https://mla.kincsempark.hu/results/greyhound/2022-05-06

Futam videók keddig az alábbi linken tekinthetők meg: https://kincsempark.hu/agar-verseny-videok/

Keddtől pedig HD minőségben a fenti linken, a futamok alatt.

SHARE THIS