/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Jó futamok vasárnap

A Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show után is várja az érdeklődőket a Kincsem Park, vasárnap nyolc galopp futam lesz terítéken és 200 000 forint jackpot kedvez a fogadóknak. A program 14:00 órakor kezdődik, a belépés díjtalan.

Az első futamban, az 1100 méteres Délegyházi Hendikepben tizenegy lovat adtak indulónak. A favorit engedményes lovasával Lavalon (4), de Botaniste (1) topsúllyal is megszorongathatja őt.
Fél órával később sprintversennyel emlékezünk Karaszek Sándorra, ahol Nebáncsvirág (2) lehet a főszereplő.
Rain Man (3) tartja jó formáját, a Tompaháti Hendikepben hazaérhet, ezt követően a nap nyerőjének adott Barbarian Blue (3) lehet a leggyorsabb.
A nap közepén két futamban csapnak össze nyeretlen telivérek, 1400 méteren Princess Emin (10) már elsőre is nagyon erős lehet, míg 1200-on Azzurro (1) és Mr Viktor (5) küzdelmére lehet számítani.

A nap fő futama a Székkutasi Díj lesz 17:00-kor. A tízlovas mezőnyben jó esélyt képvisel Impossible Star (1) – Arhimed (4) – Wasmy (5) és kis súlyával Irdatlan (10) is.

A záró futamban idomárlovasával hazaérhet Stolen Dream (6),legnagyobb ellenfelei Power Dose (2), Aristotales (9) és az új tréningből futó Elenium Sts (8).

SHARE THIS