Bolide Laksmy és Zente május utolsó főszereplői

A nap első futama igen zavarosan indult a sok kezdő ló miatt. A vártnál kicsit nehezebben, de Zita Georgia megszerezte élete első győzelmét. Mögötte Diana Krall A.T. lett a második, és az újra erőre kapó Lolly Pop lett a harmadik.

Fél órával később, a fordulóstartos Virginia Hendikepben vizsgálatot kértek a nyerőre, de végül nem zárták ki a versenyből, így a befutási sorrend 7-3-5 lett. Ami azt jelenti, hogy Beyond The Limits nyert, némi meglepetésre Cicero RG a második, Best Boy pedig a harmadik.

A Kincsem Park Kupa Hendikep IV. futamának nyerője hosszak özönével Ann Bella M. lett, rutinos hajtójával Kovács Sándorral. Mögötte ezüstérmes Erdei Péterrel Zero di Jesolo, a bronzérmes pedig a végén kicsit elfáradva, Apollo Creed lett.

A napi főversenyt szép stílusban nyerte 1.14,7-ben Bolide Laksmy, aki mögött Saya Best CD lett a második, míg vizsgálat után Vulcano Boy-t diszkvalifikálták a versenyből, így Gigant Wings lett a harmadik helyezett.

A nap ötödik futamát, a Virágos Díjat a másodfavorit, Can Tach Lux nyerte, szoros küzdelemben verve a remekül hajrázó Cono San-t és Airline-t.

A hosszútávú Adrenalin Hendikepben megszerezte idei első győzelmét óriási időben, 1.16,7-ben Zente, amellyel felkerült Illetmény neve mellé az ötéves és idősebb lovak 2560 méteres pályarekord kategóriájába. Mögötte nagyon szoros küzdelemben Timiko végzett előrébb, az őt megrohamozó Szilvással szemben.

Zente kategóriás pályarekord 1.16,7-ben

A Fennsík Hendikepben is favorit siker született, Ulrika M-nek köszönhetően. Ezüstérmes a jól hajrázó Bulibáró lett, míg bronzérmes helyen Angelina Jolie végzett.

A nap utolsó futama sem zajlott le zökkenőmentesen, mivel Carlos Foxot a Versenyintézőség szabálytalankodás miatt diszkvalifikálta a versenyből, így a győzelem Chacha ölébe hullott. Mögötte a helyezettek Csábító R. és Briliáns BD lettek.

SHARE THIS