/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Szombati galopp

Három póni futammal indul a szombati program a Kincsem parkban 12:50-kor, majd 14:00-tól telivérek lépnek pályára. Az első futam a Krőzus Gátverseny lesz, a 3200 méteres futam favoritja Wallstreet Journey (4) lehet.

Fél órával később a 2200 méteres Ostinato Hendikepben háromévesek kerülhetnek főszerepbe, remek esély a Nemzeti Díj ezüstérmese, Black Pepper (2) – President (4) – Trigger (7) és a Hazafi Díj másodikja, Touchdown Pass (5).

Sorento (5) lehet a fogadók egyik kedvence a harmadik futamban, de könnyen elképzelhető Messina (4) és Admirable Louvre (2) esedékes győzelme is.

A napi Kincsem+ futam 15:15-kor lesz Auteuil-ben, a hazai program Nemzetközi Amatőrversennyel folytatódik, ahol belga, cseh, norvég és magyar lovasok küzdenek majd a győzelemért, Whisky Girl és Koricsánszky Virág párosa érhet haza.

Tizenegy lovas mezőny jött össze az 1800 méteres Erzsébet Királyné Díjban, a szaklap Impression (3) – Streif (4) – Envious (1) és Felicita Girl (9) kvartettjét véleményezte.

Fogadási szempontból érdekes lehet a Bárdosi György Emlékverseny Hendikep, ahol Mystic Maleficent (4) – Tiltott Gyümölcs (2) – Draco (1) és Can’t Beat It (8) képviselhetik a legjobb esélyt.

17:15-kor startol a Millenniumi Díj mezőnye, tizenhárom remek telivér sebességmérője lesz a 7 500 000 forint összdíjazású Liga Futam. Arktisz (3) St Moritzból hazatérve könnyen nyert, most duplázhat, de jó sansz a Battyhány-Hunyady Díj nyerő Eggi’s Choice (4), a rég nem látott Golden Sea (9) az osztrák tréningből érkező Alhammaam (1) és Sambo (7) is.

Stoneheart (1) topsúlya ellenére is kedvenc lehet, de Bergspritze (8) akár meg is lepheti.

18:20-kor áll starthoz a 2000 méteres Alagi Díj mezőnye, amely tizenhárom lovat számlál. Spartan Devil (10) sorozatban negyedik győzelmét szerezheti meg, komoly riválisa lehet Maxim (6) – Saidin (9) – Golden Boy (5) és Patient Man (8).

 

A napot 300 000 forint jackpot és a Panoráma Étterem kényelme teszi teljessé, játssz online a bet.lovi.hu-n vagy éld át a futamok izgalmát a pálya szélén a Kincsem Parkban!

 

A versenynapra a belépés ingyenes.

SHARE THIS