/ by /   Derby Fesztivál, Friss hírek, Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Oroszlán Szonja csak úgy tündökölt a 100. Magyar Derbyn – femcafe.hu

A színésznő keresve sem találhatott volna olyan eseményt, ami jobban passzolt volna hozzá. A 100. Magyar Derby ugyanis izgalmas, állatközeli és elegáns volt, akárcsak Oroszlán Szonja.

Oroszlán Szonja, a lovak szerelmese is részt vett a derbyn

„Fantasztikus élmény volt, még ebben a hőségben is. Édes, drága lovak, ügyesek, kitartóak, küzdenek és aztán szépen le lettek hűtve! Mindegyik megérdemli a győzelmet!” – írja Instagram oldalán Oroszlán Szonja a péntektől vasárnapig tartó nagysikerű derby kapcsán.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a 100. Magyar Derby nívós sport- és társadalmi eseménye nemcsak a színes programok és az izgalmas futamok miatt érdekes, hanem azért is, mert ezen az eseményen helyet kap az elegancia, a kifinomultság és a tradíciók is. Oroszlán Szonja pedig tökéletesen hozta mindazt, ami teljessé teszi a Magyar Derby összképét.

A színésznő egy csinos kalapban, elegáns, ugyanakkor lenge nyári ruhában ragyogott a versenyen.

A ragyogása azonban nemcsak gyönyörű külsejének volt köszönhető, hanem az állatok iránti szeretetének is, ami csak úgy sugárzik belőle.

Oroszlán Szonja és Dani

A népszerű színésznő Femcafe 20 perc őszintén című műsorában mesélt lovával, Danival való kapcsolatáról. Elmondása szerint Dani 25 éve áll közel a szívéhez, találkozásuk pedig sorsszerű volt.„Szerelem volt első látásra. A lónál jobb tükröt az ember nem is tud találni. Az állatokkal egy teljesen másfajta kommunikációt tanul meg az ember, ők nagyon jó visszacsatolók” – mondta Szonja, aki jelenleg lovasterápiás képzésen vesz részt, továbbá állatorvosi asszisztens végzettséggel is rendelkezik komoly színészi karrierje mellett.

Forrás: femcafe.hu

SHARE THIS