/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Hesp Róbert Emlékverseny a galoppon

Nyolc futammal várja vasárnap a Kincsem Park a galopp szakág kedvelőit, a napi főverseny a Hesp Róbert Emlékverseny lesz.

A program a megszokott időpontban, 14:00-kor kezdődik, a Kezdő Lovak Versenyében nyolcan állnak majd életükben először starthoz.

Fél órával később elveszti nyeretlenségét egy telivér, érik a győzelem Mr Viktor számára, de megszorongathatja Narangba, Makadám és Azzurro is.

Angel Secret nyerheti a 2000 méteres Gödi Hendikep I. részét, majd Poccomio gyűjthet be újabb győzelmet a Lepsényi Hendikepben.

15:15-kor lesz a jackpotos Kincsem+ futam, melynek Dieppe szolgál majd otthonául.

A hazai program a Papp István II Emlékversennyel folytatódik, Cenzor gyűjtheti be esedékes győzelmét, ezt követően Guriga Gold nyerheti a Németh Ferenc Emlékkupa III. futamát.

A nap legfontosabb versenyében Hesp Róbertre emlékezünk. A mérföldes futamban öt lovat adtak indulónak, Simply the Best képviseli a legjobb esélyt, de Báthory és Xinoníma komoly kihívói lehetnek.

A nyolcadik futamban Acer a topfavorit, Línekkel könnyű nyerője lehet a tizenhárom lovas Slingsby Hendikepnek, a versenynap pedig Esti Szél győzelmével zárulhat.

SHARE THIS