/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Szuka Díj Döntő és Augusztusi Trófea

Pénteken este az újabb kéthetes szünet előtt újra starthoz állnak négylábú kedvenceink a Kincsem Parkban, méghozzá kilenc szuper izgalmas futamban.
Sprint távon újra egy futamban csapnak össze; Denton és Mad (S3), Sophie és Irokéz (S2) Stacey és Taylor (S1), Cannonball és Sky (S0), valamint szintén S0-ban végre starthoz áll egymás ellen a két klasszis, Hero és Ronnnie is, akiket trénereik a Magyar Derby-t követően tettek át rövidtávra. Hero idén 5 futamból 4-et, Ronnie pedig 7-ből 4-et nyert meg, együtt azonban most fognak először versenyben indulni, így a másik három messze nem elhanyagolható versenyzővel együtt egy kimondottan izgalmas futam elé nézünk.
Hosszútávon újra egymás ellen áll ki Komi, Bhoy és Pablo A1-ben, valamint jó eséllyel újabb idegborzolás elé nézünk Lucky és Reggie soron következő összecsapása miatt AA0/A0 kategóriában. Az állás jelen pillanatban 2:1 Lucky javára, de vajon egyenlít Reggie ezúttal, vagy tovább nő Lucky fölénye….?
Az este záró és egyben fénypontja pedig a 2022-es Szuka Díj Döntő, melyben a múlt heti Elődöntő futamok 3-3 továbbjutó szukája méri össze gyorsaságát egy végső futamban a rangos címért, a 2022-es év legjobb szukájának járó díjért.

Kezdés 19h, várunk mindenkit nagyon sok szeretettel, hiszen élőben látni őket futni és drukkolni a legnagyobb élmény!

Fogadás: bet.lovi.hu
Online közvetítés: bet.lovi.hu
Winners Sports Pub

 

 

SHARE THIS