Remek osztalékok az első augusztusi ügetőnapon

Remek futamok, nagy csaták a helyezésekért és hihetetlen osztalékok jellemezték a szombati versenynapot.

Az első futam Cyrano RG könnyed győzelmével zárult, hiszen Aerodynamics hibázott nem sokkal a cél előtt. Mögötte a nagy favorit, Classic Boy lett a második, míg harmadik helyre óriásit hajrázva Amadeus Ryan érkezett meg.

A Penészvirág Hendikepben Nagy Ferenc II. lovai domináltak a dobogós helyeken. A mindig jó versennyel jelentkező Szilvás tudta megszerezni idei második győzelmét, míg az istállótárs, Carlos Fox egy bronzérmes helyet tudott elérni, hiszen a nagyot küzdő Very Nice Photo megtudta tartani az ezüstérmes pozícióját.

A tiszteletdíjas amatőrversenyt a múlthéten is remekül futó Diána Gull aratott egy szép győzelmet Tänczer Tamással, aki mögött hihetetlen hajrával Cash Game ért fel a közeli második helyre Pekker György kezébe, míg harmadikként Calvin lépte át a célvonalat Gyolai Zoltánnal.

A fordulóstartos Sors Hendikepben realizálta remek esélyét a nap nyerője Zsóka, és megszerezte idei második győzelmét. Mögötte a dobogó középső fokára Zero di Jesolo állhatott fel, míg a bronzérmes a nagyot küzdő, Csobán M lett.

A napi főfutamot is egy nagyon esélyes ló nyerte, aki nem más, mint Bobby Fischer. Nem forgott veszélyben Saya Best CD második helye sem, míg nagyot védekezve Che Comandante tartotta meg a harmadik helyét Gigant Wings-el szemben.

Szokás szerint hihetetlen izgalmakkal zárult a meghívásos verseny, mert nem éppen a legesélyesebb lóként, Boszinak sikerült ellopnia a versenyt Illés Gáborral. Mögötte óriási csata volt a dobogós helyekért, akik közül Valerie As tudta megszerezni az ezüstérmet Turbucz Gáborral, míg harmadikként haladt át a célvonalon a peches versenyt futó Adolfina B.

A nap hetedik futamában most rendesen ügetve, remek időben Creatine-nak sikerült elszórnia a mezőnyt, 1.16,6-os idővel. Mögötte 20 méterre Diana Krall AT szerzett egy újabb értékes második helyezést, míg a hosszú kihagyása utáni első startjára Devoted jelentkezett be egy harmadik helyezéssel.

A szombati nap záró futamában végig vezetve és most nem hibázva, Ann Bella M tudott győzedelmeskedni, ezzel bezsebelve idei harmadik győzelmét. Nagyot küzdött mögötte Aslaug Princess, hogy megszerezze az elsőséget, de most meg kellett elégednie egy szép második helyezéssel. Őt Vanderle követte a sorban, és tartotta meg a harmadik helyét, tréningtársával, Zara Miával szemben.

Folytatás jövőhéten Baden bei Wien versenypályáján, az osztrák-magyar ügető találkozó napjain. Augusztus 13-14-én izgalmas futamokra lehet majd fogadni a Kincsem Park online felületén és persze megtekinteni, illetve szurkolni a magyar résztvevőknek.

A kiemelt képet Péter Réka Photography készítette.

SHARE THIS