/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Vasárnapi galopp

Nyolc remek galopp futam várja a lóverseny híveit vasárnap a Kincsem Parkban, a napi főverseny az acélos sárga sprinterről, Városbíróról lett elnevezve.

Az 1100 méteres futam 17:00-kor startol és hat indulót számlál. Komoly csatára van kilátás a címvédő El Prado’s Joy (2) és Mágnás Miska (1) között, de könnyen meglehet, hogy a szlovák vendég, Regina Mia (6) lesz a nevető harmadik.

14:00-kor Nyeretlen Kétévesek indítják a napot, Aleidis (6) és Mora Mona (7) lehetnek a fogadók kedvencei, fél órával később Al Zaker (5) gyűjtheti be esedékes győzelmét. A harmadik futamban ismét kétéveseket láthatunk, Lord Winter (5) akár már elsőre is nyerhet, míg a Mágnás Díj Angel Secret (6) sikerét hozhatja. Számtalan helyezést követően végre jól jöhet ki a lépés Rosa Dartle (5) számára, ezt követően a nap nyerőjének is adott Noticeable (1) érhet haza. Az utolsó futam főszereplője Admirable Louvre (1) lehet, de Cirmi Sts (2) vagy Sprinter (5) győzelme sem lenne nagy meglepetés.

A napi Kincsem+ futamnak Deauville ad otthont 15:15-kor, a fogadóknak pedig ezúttal is 150 millió forint Jackpot kedvez.

SHARE THIS