/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Idomári vélemények az újonc kétévesekről

Lord Winter (FR) – Stanislav Georgiev

Lord Winter jól dolgozott, felkészülése  problémamentesen zajlott.
Insterburg volt a partnere, vele ment kedden zárómunkát, meg voltam elégedve vele. 1400 méteren dolgozott, mindig kézből, nem túl erős munkákat ment.
Az első három hely valamelyikére várom.

Karl May, Lost In Space – Zaláné Nyulasi Fruzsina, Zala Csaba

Karl May és Lost In Space együtt dolgoztak a felkészülés. Karl May hosszabb, míg Lost In Space inkább pörgősebb munkákkal készült. Kedden bemelegítés után 1600-1800 méteres távon dolgoztak, pénteken már csak egy átmozgató munkát mentek. A két ló körülbelül hasonló tudású. Lost In Space esetében egy jó startban és jó futásban bízunk. Karl May ugyan késői csikó, de reménykedünk egy jó helyezésben.

Baron Black (FR) – Maronka Gábor

Baron Black egy nagy termetű kétéves mén. Hosszabb, távbíró munkákat kapott a felkészülése alatt. A már futott Mr. Kastillo Twisterrel dolgozott együtt, tőle egy – néhány hosszal még elmaradt. Pénzes futásban bízok, de mindenképp kell ez a verseny a lóba.

Alen Catcher – Molnár Gyöngyi

Alen Catcher jól dolgozott, komolyan, éretten veszi a munkát, mind fejben és fizikálisan. Rémkirállyal és a szintén debütáló Major Factorral dolgozott együtt, fogott munkákat mentek. Szépen tartotta a lépést velük. Alapozó munkák után a fokozatosságra törekedtem nála. Új szituáció lesz ez számára, de jó helyezésben bízok.

Fantastic Chestnut (GB) – Soltész András

Fantastic Chestnut szimpatikusan dolgozott a felkészülése alatt, Pán Péter és Katchanka volt a partnere. Fokozatos munkákkal készítettük. Első futására egy jó startban és pénzes helyezésben bízunk.

Aprópénz (GB) – Suták Csenge

Aprópénz jól, elég bíztatóan dolgozott. Más csikók és a már jól ismert Bryan társaságában zajlott a felkészülése. Kisebb pályán dolgozott, ahol hosszabb munkákat ment, ez kedvezett a távbírásának. Első versenyére jó futásban reménykedem, van benne képesség.

Fatime (IRE) – Ribárszki Sándor

Fatime aránylag jól dolgozott, valójában nem ezt a versenyt szántam neki, így kifejezetten nem erre készült. Munkában Barbarian Blue és Arabika voltak a partnerei. Az alap munkák után a fokozatosságra törekedtem nála. Az első öt hely valamelyikében bízok, jól érzi magát, de ez inkább csak egy bemutató verseny lesz számára. Remélhetőleg a táv sem lesz hosszú neki.

 

Szöveg: Zámbó Lili

SHARE THIS