/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Mágnás Miska újra bizonyított

Nyolc futam és izgalmas befutók várták a látogatókat egy héttel a Szent István Díj előtt a Kincsem Parkban, a nap nagy részében az esélyes lovak játszották a főszerepet.

Kétévesek versenyével indult a nap, Aleidis (Benkő Ádám) búcsúzott nyeretlenségétől. Fél órával később Acer (Suták Csenge) számos helyezés után végre haza tudott érni, majd Lord Winter (Stanislav Georgiev) galoppozott át elsőként a célvonalon. A Mágnás Díjban a Székely istálló új importja, Fitzante (Kolumbán Örs) mutatkozott be győzelemmel itthon, míg a Fehér Folyó Hendikepben Georgiev duplázott Rosa Dartle nyergében.

Célfotó döntött a Lady Zsu Hendikepben, rövid fejhosszal Solar szerezte meg az elsőséget Noticeable (Stanislav Georgiev) előtt, így a Kolozsi Ranch és Benkő Ádám is két győzelmet ünnepelhetett ma.

A napi fő verseny a Városbíró Díj volt, Mágnás Miska Gönczi Rebekával nagyon meggyőző volt, fél hosszal végeztek az ezüstérmes El Prado’s Joy (Stanislav Georgiev) előtt, míg harmadiknak Regina Mia (Mocsinka Vivien) érkezett meg. A Sztankov Racing istálló hároméves ménje pályafutása negyedik első helyezését szerezte meg és átlépte a 6 millió forintos életnyereményt is.

A napot a Morita Menantie Hendikep zárta, ami Admirable Louvre (Kelemn Zénó) sikerét hozta, a dobogó alsóbb fokain Maxson Hill (Tornai Janka am.) és Cirmi Sts (Farkas Dorottya) osztoztak.

SHARE THIS