/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Szalay János Emlékversenyről

Top of Climb és Enjoy – Balogh Bernadett: Top of Climb és Enjoy is Fabrice Souloynál kezdték meg a felkészülést, beleértve a betörésüket is. Nagyon jó munkát végeztek velük, amit a francia kvalifikációban futott idejükkel be is bizonyítottak. Kisebb pihenő után érkeztek haza, így a további munkát már mi végeztük velük. Mindkettőjüktől jó futást várunk.

Emerald – Csordás Emil: Emerald felkészülése zavartalan volt, rengeteget fejlődött az utóbbi időben, bemutatkozó versenye is remekül sikerült. Véleményem szerint Top of Climb kiemelkedik a mezőnyből, de mindenképpen bízunk egy pénzdíjas helyezés elérésében.

Ékszer K és Eden CD – Kolozsi László: Ékszer K folyamatos javulásban van, jó fejű, könnyen készíthető, ügyes kis ló. Nem zavartatta semmi sem a felkészülését, bízom benne, hogy elhozzuk valamelyik pénzdíjas helyezést. Eden CD gyors és korai lónak mutatkozik, ami ebben a versenyben előnyére válhat. Az ő felkészülése is rendben zajlott, együtt készült Ékszer K-val, közel azonos képességgel rendelkezik mindkét idomítottam.

Elton John A.T. – Ozsvár Zoltán: Ő egy remek küllemű herélt, jól is dolgozik. A kvalifikáció és első versenye óta tudott fejlődni munkában is, így, ha az első öt helyezés valamelyikét elérném vele, elégedett jövök le a versenypályáról.

El Diablo – Juhász Balázs: A kvalifikációját követően kapott két hét pihenőt, azóta kondíció munkákkal készültünk vele, bíztatóan dolgozott. Tisztes helytállást várunk tőle.

Eternal Flame – Angyal Andor: A kvalifikációban igen meggyőző volt, első versenyében önhibáján kívül ugrott, de munkában továbbra is jól mozog, jó kedvű. A 8-as szám ellenére bízok benne, hogy megmutatja mit is tud valójában.

Enrico Fling – Hajnal Tibor: A kvalifikációs ideje nem a legjobb, de azóta a tréningek során szép fejlődést mutatott, így bízom eredményes szereplésében.

SHARE THIS