/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Szent István Díjról

Danny DeVito – Kolozsi László: Szinte mindig lehet számítani jó szereplésére, a megszokott módon készültünk vele most is. Utolsó versenyében nem talált utat a befutóban, így nagyon közeli ötödik helyen ért célba. Remélem ebben a versenyben jobban kijön neki a lépés, habár a fordulóstart egyelőre nem az erőssége.

Dumledore és Como Tiago – Fazekas Imre: Dumbledore és Como Tiago is tartja remek formáját. A fordulóstart is kedvező számukra, így bízom jó szereplésükben.

Diamond Ville – Mitja Slavic:  Véleményem szerint végre megtaláltuk számára a megfelelő szerszámzatot, így nem ugrott el, így megtudta mutatni milyen tehetség rejlik benne. Verseny után jól regenerálódott, a tréningek során is jól mozog, de ami a mostani verseny illeti, szerintem a nyerő nem a hároméves lovak közül fog kikerülni. Bízunk benne, hogy Diamond Ville nem fog most sem hibázni, és a legjobb tudása szerint fog versenyezni. Minden további pozitívum számunkra is meglepetés lesz.

Denver Broncos és Dolomit Boy – Balogh Bernadett: Denver Broncos és Dolomit Boy ugyanolyan munkákkal készültek, mint eddig. Dolomit Boy utóbbi versenyei nem alakultak a legszerencsésebben, de reméljük, hogy visszatalál régi jó formájához. Denver Broncos végre megtudta mutatni milyen képesség rejlik benne. Mindkét lótól eredményes futást várunk.

Casino Royale – Angyal Andor: Utolsó futásakor nagyon bíztatóan mozgott, és a fordulóstart is kedvez neki, ezért döntöttünk amellett, hogy elindítjuk ebben a nagydíjban. A tréningjén semmit nem változtattam, jókedvűen és frissen várja a szombati versenynapot.

Bonaparte Boss – Veljko Mazsity: Az Ötévesek Nagydíjában aratott sikere után, egy újabb nagydíjban próbálkozunk vele. Felkézülésén nem változtattunk semmit. Továbbra is jó kedvű, jó étvágyú. Bízunk eredményes szereplésében.

SHARE THIS