Idomári vélemények a 108. Hungária Díjról

Perfecto – Robert Gramüller (1): Fiatal ló révén még kevés verseny van a lábában, de folyamatos javulást mutat. Ha nem hibázik, dobogós helyezésben bízunk.

Dumbledore és Csak a szél – Fazekas Imre (2;8): Mindkét lovam jó formában van. Csak a széltől zavartalan verseny esetén eredményes futást várok. Dumbledore először fut hosszútávra, így a távbírása kérdés még, de mivel minden futására egyre jobbnak mutatkozik, ő is pénzért futhat.

Denver Broncos és Dolomit Boy – Balogh Bernadett (3;4): Denver számára nem a fordulóstart a legkedvezőbb, de reméljük ő is eredményesen szerepel majd. Dolomit mostanában nem találja önmagát, új hajtót kapott, bízunk tisztes helytállásában. A felkészítésük rendben zajlott, viszont mindkét ló most fut először hosszútávra, emellett idén is igen erős mezőny jött össze a Hungária Díjban.

Maya Viva – Janko Sagaj (5): Maya megnyerte hazájában, Szlovéniában a Derby kvalifikációs futamot, majd később a Derbyt is, augusztusban. Eredményei önmagukért beszélnek, remek formában van, a tréningek során továbbra is jól dolgozik, bízunk az eredményes szereplésében.

Catania R. – Mitja Slavic (6): Catania a Derbyt követően egy hosszabb kihagyás után indul, hiszen ez csak a második startja azóta. Sajnos ez idő alatt kisebb egészségügyi gondokkal bajlódtunk, de véleményem szerint már teljesen visszanyerte a jó formáját. Legutóbbi munkájában már remekül mozgott, és a hosszútáv is előnyös számára. Ha nem hibázik, akkor bízom benne, hogy egy szép helyezést elérhetünk vele. Erős mezőny jött össze, de mivel a Kincsem parki egy különleges pálya, amelynek ismerete nekünk előnyt jelenthet.

Chip Chip Chip – Márton Lajos (7): Felkészítésén nem változtattunk, jó formában van. Ebben az erős mezőnyben egy pénzes helyezéssel már elégedettek lennénk.

Invictus Mencourt és Darwin Star – Gerhard Mayr (9;12): Invictus jó formákat igazol, és úgy vélem folyamatos javulásban van. Idei teljesítménye eddig igen meggyőző számomra, bízom eredményes szereplésében. Darwin Star utolsó két versenye tartozik az én fennhatóságom alá, azóta van nálam tréningben. Ő is egyre erősebb, versenyről-versenyre fejlődik, remélem egy pénzdíjas helyezést elérünk majd vele.

Bonaparte Boss – Veljko Mazsity (10): Bonaparte idei teljesítményére nem lehet panaszunk, remek futásokkal igazolta klasszisát. A felkészítése a megszokott módon zajlott, jól dolgozott, jó kedvű. Bízunk eredményes szereplésében.

Zante Font – Goran Zolnaji (11): Zante utolsó munkája igen meggyőző volt számomra, habár a 60 méter térhátrányt nehéz feladat lesz ledolgozni. Több remek képességű ló is starthoz áll, bízom benne, hogy pénzért futhatunk majd.

SHARE THIS