Idomári vélemények a Marschall József Emlékversenyről

Angel of Attack és Muscle Boy AS – Gerhard Mayr (1;6): Elsőként fontos megemlítenem, hogy részt veszek az idei Európa Bajnokságon Belgiumban, ezért nem tudom hajtani az idomításomban álló lovakat, de magam helyett egy szintén kiváló hajtó, Mattias Schambeck fog versenybe szállni. Angel of Attack tulajdonosával (Paul Hellmeier) indul majd, aki nagyon szívesen hajtja őt versenyben. A ló nagyon jó formában van, ha kedvezően alakul számára a verseny, egy jobb pénzdíjas helyre várjuk. Muscle Boy AS is remek formában van, annak ellenére, hogy közel két hónapja nem futott versenyben. Számára kedvező a nagy méretű pálya, így bízom az ő jó szereplésében is.

Maugli – Janko Sagaj (2): Maugli igen jó kondícióban és kedvében van. A múlt hétvégén új egyéni-pálya-és egyben szlovén rekordot ügetett a ljubljanai mérföldes ügető pályán. A futás után jól érzi magát, jól regenerálódott, így pozitív előjelekkel várjuk a vasárnapi Kincsem parki versenyt. Az ellenfeleket teljes mértékben nem ismerjük, de bízunk a jó szereplésben.

Gareth Boko és Unno del Duomo – Goran Zolnaji (3;7): Unno legutóbbi versenyében nem volt az igazi, és utána kisebb egészségügyi problémái is adódtak, de kezeltük, és azóta minden rendben van vele. Munkában visszanyerte régi erejét és formáját, de nehéz versenynek nézünk elébe. Több remek külföldi ló is indul a futamban, remélem egy pénzdíjas helyezést el tudunk majd érni vele. Gareth Boko egy újdonsült import, akinek a versenykarrierje tükrözi, hogy milyen elképesztően tehetséges ló ő valójában. A ló rövid ideje van csak nálam, de azalatt megbizonyosodtam róla, hogy könnyen és vidám teljesít a tréningek során. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen kiváló ügető van az idomításomban.

Halva von Haithabu – Gerhard Holtermann (4): Halva remek formában van, az idei évben kimagaslóan teljesített, így reméljük ezen a pályán is megcsillogtatja a tudását, és egy jó helyezéssel jöhetünk el a versenypályáról.

River Flow – Robert Gramüller (5): Remek formában van, viszont ebben a versenyben több hasonlóan jó képességű induló is van, így, ha a dobogó alsó fokát elcsípjük, már elégedettek leszünk az eredménnyel.

SHARE THIS