/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Kincsem Díjról és a Magyra Háromévesek Nagydíjáról

SZERENCSEJÁTÉK ZRT. – KINCSEM DÍJ (HUN Gd-1) (NGL-VII.)

Molnár Orsolya

Arktisz esetében természetesen a legjobbakat várom. Nem volt zökkenőmentes a felkészülése, mert legutóbbi versenyén megsérült. Úgy érzem, hogy rendben alakulnak Arktisz dolgai most már, megszokott lovasa lovagolja. Remélem mindkettejük számára szerencsés versenyhelyzet alakul ki.

Maronka Gábor

Avoiding Water és Shy Boy is remek formában vannak, mindketten bizalommal indulnak. Döntő fontossága lehet a pálya minőségének, hiszen Avoiding Water a kemény pályát szereti, míg Shy Boy a puhát.

Stanislav Georgiev

Eggi’s Choice felkészülése nem volt 100%-os, de az utolsó szerdai munkájában nagyon jól mozgott. Szereti a mély pályát is, a távval nem lesz gondja, az első három hely valamelyikére várom.

Molnár Gyöngyi

Nehéz dolga van Spartan Devilnek, nem ide készültünk vele, inkább korosztályos versenyekben szerettem volna futtatni. Több dolog miatt is inkább itthon akartuk indulni, így maradt neki a Kincsem Díj. Helyezésben bízom, de sehogy nem leszek elégedetlen, ő még egy fejlődő hároméves.

 

ORBICO – KOVÁCS MIHÁLY EV. – MAGYAR HÁROMÉVESEK NAGYDÍJA (HUN Gd-2)

 

Zaláné Nyulasi Fruzsina

Delikát a legutóbbi versenyében is nagyon közel végzett. Ebben a versenyben megmutathatja magát, bízom a jó szereplésében. Szumátra számára sajnos nem sikerült jól az előző verseny a kedvezőtlen starthely miatt. Most 8-asból indul, várásra lovagolva. Bízom benne, hogy eredményesen szerepel. Bubek még csak kétszer tudott starthoz állni, a startgépnél nem egyszerű vele. Ennek ellenére reménykedem benne, jó szereplésben bízom.

Kovács Sándor

Crix Crax legutóbbi futása nem sikerült túl jól, viszont most a hosszabb táv és a gyeppálya kedvező lehet számára.

Hajnalmadár eddig versenyeiben mindig pénzért futott, most fog először vesz majd részt hosszútávú versenyben, a munkáit ehhez igazítottam. Bízom az eredményes szereplésében.

Dejan Davidovic

Éjkirály jól van, jól dolgozott, de a teljesítménye nagyban függ a kedvétől. Remélem formát fut, hisz hozott rajta a Derby és az utolsó futása is, szerintem komolyodott annyit, hogy dobogós helyen végezzen.

Stanislav Georgiev

London először fog futni hosszabb távon, de szerintem ha jól alakul a versenye van benne annyi klasszis ebben a mezőnyben, hogy az első háromban végezzen.

Pap Gabriella

Meghívó számára kicsit nehezebb volt a felkészítés, mert közbejöttek pata problémák. Ennek ellenére láthatóan feljövőben van, távval nincs gondja. Jól dolgozott, jó állapotban várja a versenyt. Az első három hely valamelyikének megszerzésében bízom. A két dióspusztai tenyésztésű ló, Tábornagy és London lehetnek az ellenfelei.

Paizs Gábor

Tábornagy jól felkészült, de azért jól jönne még 1-1,5 hét munka. A hosszú táv már ismert lesz számára, mert már vett részt hosszútávú versenyben, így eredményes futásában bízom.

Szuna Szabolcs

Frangipáni jó kedvvel, jó munkákkal, egyénileg készült. Legutóbbi versenyében hosszúra futott, úgy láttuk ezután, hogy érdemes nevezni ide. Jó szereplésben, pénzes helyezésben reménykedem.

Tormási Gyula

Préri Lady jól dolgozott a felkészülés alatt, én magam lovagoltam. Távbírását már igazolta, így eredményes futásban bízom.

Molnár Orsolya

Tempó egy kicsit nehéz eset a mindennapokban, ellenben a távbírás nagyon is mellette szól. Megpróbáljuk vele ezt a versenyt, természetesen vannak erősebb lovak, de ő hosszú távra már tudott bizonyítani, így ott lehet a helye.

SHARE THIS