/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Nagydíjakkal vár a szombati galopp nap

Remek programmal és izgalmas versenyekkel várja a minőségi szórakozás híveit egy újabb háromnapos fesztivál keretein belül a Kincsem Park.
A Kincsem+ Nemzetközi Ló és Agárverseny & Food Truck Show szombati napján a telivérek lesznek a főszereplők. Kilenc futamban drukkolhatunk kedvenceinknek, a fogadóknak pedig 1 700 000 forint jackpot kedvez. Brazil tánc show, zenekar, a Fadhúngaro és egy portugál DJ színesítik a programot ezen a napon, a finom falatokról pedig természetesen Food Truckok gondoskodnak.
Póni futamokkal kezdődik a nap, majd a Nemzetközi Amatőrversennyel folytatódik 13:00-kor, ahol Vendy Mast lehet a fogadók kedvence. Fél órával később öt remek sprinter áll starthoz az 1000 méteres Tatterssalls-Overdose Díjban, a favorit Mágnás Miska komoly ellenfele lehet El Prado’s Joy, de senki jelenlétét nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Kiegyenlített hatlovas mezőny jött össze a harmadik futamban, bárki elhozhatja az első díjat, ám a szaklap Felicita Girl – Szokatlan és Rémkirály triója mellett tette le voksát.
Kétéves telivérek sebességmérője lesz a Blaskovich Ernő Emlékverseny 14:35-kor, a tizenkét hosszas győzelemmel bemutatkozó Carlos Ray újabb sikert szerezhet, de Amore Boy vagy Fantastic Chesnut diadalma sem lenne meglepetés.
A XX. század legjobb magyar lovára, Imperiálra és legendás trénerére emlékezünk a nap ötödik futamában, ahol Blazing Comet, a címvédő Light Blue Sky és Simply the Best küzdelmére számíthatunk.
Ezt követően Bergspritze nyerheti az V. osztályú Gödi Hendikepet, de odaérhet Szegfű vagy az istállótárs, Acer is.
Hét lovat számlál az idei Kincsem Díj mezőnye, az öt magyar induló mellett egy szlovák és egy szerb tréningből érkező vendéget is köszönthetünk. Eggi’s Choice töretlenül hozza topformáját, hazaérhet, de kiemelkedő esélyt képvisel Cape Crown is, aki elmúlt időszakban mindig ott volt a szlovák nagydíjakban, valamint a derbynyerő Shy Boy és a mindig hűséges Avoiding Water.
A következő futamban Qba Libre duplázhat, ám a Mystic Lady és Insterburg is győzhet.
A nap utolsó futama, a Magyar Háromévesek Nagydíja lesz, ami London – Tábornagy – Meghívó – Szumátra és Éjkirály csatáját hozhatja.
Játssz onlone a bet.lovi.hu-n vagy szurkolj kedvencednek a pálya széléről!
Kapunyitás 11:00-kor

SHARE THIS