Európa Derby Szponzorok

A 2022-es évben összesen 7 cég szponzorálja különféle meglepetésekkel az Európa Derby-t, amit ezúton is nagyon köszönünk nekik, hiszen jelenlétükkel nagyban emelik a verseny színvonalát!

A fantasztikus szponzor cégek mellett említést kell tennünk a Kincsem Park kiemelt díjazásáról is, hiszen idén mindkét táv Consolation és Invitation futamait 100.000Ft, a két Döntő futamot pedig 200.000Ft összdíjazással jutalmazza, azaz összesen 800.000Ft-ot oszt ki a helyezettek között!

Az Európa Derby futamok fő szponzora a Premium Pet Food Hungary, aki a Döntő, Consolation és Invitation futamok győzteseit egy-egy zsák Gain Record Braker táppal ajándékozza meg.
Premium Pet Food Hungary

 

A Meglio Racing a Döntő futam győztesét egy 20%-os, a Consolation és Invitation futamok győzteseit pedig egy-egy 10%-os vásárlási kuponnal lepi meg.
Meglio Racing

A Beco Pets Hungary egy-egy ajándékcsomaggal kedveskedik a három fő futam első helyezettjeinek.
Beco Pets Hungary

Az Oh My Dog egy 25.000FT értékű gyönyörű kézzel készített agár nyakörvvel és pórázzal ajándékozza meg az Európa Derby Döntő győztesét.
Oh My Dog

Az Európa Derby Sprint futamok fő szponzora a Vettrade egy-egy 30.000Ft értékű ajándékcsomaggal lepi meg a Döntő, Consolaton és Invitation futamok győzteseit.
Vetplus
Hills Pet Nutrition Hungary

A Benito Bags a Sprint Döntő, Consolation és Invitaton futamok első helyezettjeinek egy 5000Ft-os vásárlási utalvánnyal kedveskedik.
Benito Jeans

A Dog & You szintén a három sprint fő futam első helyezettjét ajándékozza meg egy-egy 5000Ft-os vásárlási utalvánnyal.
Dog And You Fun

 

SHARE THIS