Idomári vélemények az Őszi Kancadíjról

Várhidi Róbert – Just Be Ready:

A szokásos munkákkal készült, amiket jó kedvűen teljesített. Ha a starttól hiba nélkül el tud jönni, bízom egy kisebb pénzdíjas helyezés elérésében. A térhátrányból érkező idősebb lovak mind nagyon erősek, bármelyikük nyerhet.

Kolozsi László – My Dyla LV és Guiness des Fanes:

My Dyla LV legutóbb nagyon könnyed győzelmet aratott fordulóstartra, azóta munkái során csak a szinten tartás volt a célunk. A hátulról forduló lovak nagyon erősek és jó formában is vannak, de remélem egy jobb pénzdíjas helyezést eltudunk majd érni. Guinnes des Fanes hűen adja tudását. Reményeim szerint a téli pihenőjét követően még jobb lesz. Tőle is eredményes, pénzes futást várok.

Balogh Bernadett – Denver Broncos:

Jól sikerült a felkészítése, nem viselte meg az előző, hosszútávú verseny sem. Jó futást várunk tőle.

Csordás Emil – Zóna:

Zóna megbízhatósága példamutató. Remélem most is hűen fogja adni tudását, azonban szomorúsággal tölt el, hogy az év végén visszavonul, és tenyésztésben fogja folytatni a karrierjét, Zsálek Zsolt ménesében. Remélem ivadékait is fogom tudni még hajtani ezen a pályán.

Goran Zolnaji – Zante Font:

Utolsó versenyében kimagaslóan jól teljesített. A verseny után sem mutatta, hogy elfáradt volna igazán, de azért pár nap pihenőt kapott, majd folytatta tovább a tréningezést. Nagyon jól dolgozik, jó futást várok tőle. Ha a szerencse is mellénk áll, véleményem szerint nagyon jó esélyünk lenne a dobogós helyezések valamelyikét elérni.

Veljko Mazsity – Adriana Asti:

A megszokott munkákkal készült, továbbra is jó kedvű, jól dolgozik. Bízom eredményes futásában.

SHARE THIS