/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Újabb mesterhármas a galoppon

Napsütéses őszi időjárás és kilenc galopp futam várta október első galopp versenynapján a látogatókat a Kincsem Parkban.

A program a megszokottól eltérően 13:00-kor kezdődött az 1600 méteres Nyeretlen Kétévesek Versenyének első részével, ami Aprópénz (Suták Csenge) könnyed győzelmét hozta, mögötte Real Hope (Benkő Ádám) és Sándor Mátyás (Mocsinka Vivien) végeztek. Igen eredményes napja volt Suták Csengének, hiszen a Zsibói Hendikepben Capo La Gala, majd a hatodik futamban Solar révén is újabb sikert könyvelhetett el magának.

Kelemen Zénó is remek napot tudhat maga mögött, először Bryana nyergében haladt át elsőként a célvonalon, majd a kétéves Fantastic Chesnut-ot is győzelemre lovagolta.

A Gáblik Antal Emlékverseny Hendikepben nem bízta a véletlenre Liebeskind (Mocsinka Vivien), hét hosszal ért haza Wasmy (Benedek Zoltán) előtt, harmadiknak Szokatlan (Nagy Tamás) érkezett meg. A napi főverseny, az 1100 méteres Báró Wesselényi Miklós Emlékverseny sem hozott szoros küzdelmet, Marlon (Gönczi Rebeka) magabiztosan szerezte meg az elsőséget, a dobogó alsóbb fokain El Prado’s Joy (Goran Mesetovic) és Mr Penny (ifj. Kozma István) osztoztak.

Szép helyezések után végre nyert Barbarian Blue (ifj. Kozma István), míg a záró futam, a Szatmári Díj Dame Shelby (Éles Virág am.) diadalmát hozta.

Folytatás jövő hét vasárnap, a Magyar St Leger napján!

SHARE THIS