/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Október utolsó vasárnapja – kezdés 12:00!

Vasárnap 12 órai kezdéssel indul október utolsó versenynapja.

Remeknek ígérkező őszi időben startol majd el az Őszi Nagy Gátverseny. 6 induló közül két telivér most először fog gátversenyben részt venni, így izgalmas futamra számíthatunk. Rudaina győzelme síkformái alapján nem lenne elképzelhetetlen. Sambo vajon visszatalál nyári formájára?
12:30-kor a Kedvesi József Emlékverseny Hendikep résztvevői mérettetik meg magukat. Suprise of Easter ugyan májusi győzelme óta nem lépett a pályára, ám így is jó esélyt képvisel a futamban.
13 indulót számlál a König Róbert Emlékverseny – Kezdő Lovak Versenye. Izgalmas futamra számíthatunk, hiszen még nem futott kétéveseket láthatunk majd.
13:30-kor a III. osztályú Bayer András Hendikeppel folytatódik a nap. Szumátra, Mr. Viktor vagy akár Rubikon is az élmezőnyben végezhet.
Ezután következik a 6 indulós Gencsy Tibor Emlékverseny – Visegrádi Díj. A verseny távja 1600 méter, ahol Catch Me remek esélyekkel lép a gyepre. Ám ebben a mezőnyben bárki szerephez juthat.
14:30-kor kerül lefutásra a Németh Ferenc Emlékkupa VI. állomása. Sunshine Medow, Fleeting Vision és May Gray Dancer hármasa közül kerülhet ki a nyerő.
A napi főversenyben 5 telivér vesz részt. Eggi’s Choice újabb győzelmére számíthatunk, de egyáltalán nem szabad megfeledkeznünk a kiváló formában lévő Voyagert sem!
2200 méteres V. osztályú hendikep startol 15:30-kor. Visiana első hendikepjében győzelemmel indíthat.
A nap utolsó futamában 8 telivér méri össze tudását. Elenium STS legutóbb erős mezőnyben lett közeli negyedik, Insterburg pedig nyerés után tér vissza. Barbarian Blue jó formái alapján közbeszólhat. 

Kövesd a versenyeket élőben és játssz a Kincsem Parkban, vagy a bet.lovi.hu oldalán. 

SHARE THIS