/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Klasszisok sora az Arqana árverésekről

Tour To Paris

Mi a közös Tour To Parisban, Mágnásban, Eminensben, Merionban, Latin Loverben, Pandában és Dariyaban?

Latin Lover

Az, hogy az összes felsorolt klasszist a francia székhelyű Aqrana árverési csarnokban vásárolták meg a hazai futtatók.

A kiváló lovak sora folytatható, hiszen a közel másfél évtizedben számtalan kitűnő származású és remek küllemű telivért ütöttek le tulajdonosaink számára.

Most itt a lehetőség, hogy ez a remek névsor tovább bővüljön. Ezért nem kell más tenni, mint elindulni és az első három hely valamelyikén végezni a hétvégi Arqana – Kétévesek Kritériumában, ugyanis a futamot a nagy múltú francia árverési csarnok, az Arqana támogatja.

Merion

Nem csak a győztes ló tulajdonosa, de még a második és a harmadik helyezett is nyer.  A futam győztese vásárlási utalványt vehet át 1.000 Euró értékben és 500 Euró szállítási hozzájárulásban is részesül, mely beváltható az ARQANA novemberi yearling árverésén, Deauville-ban.

A második helyezett díja vásárlási utalvány 500 Euró értékben és 500 Euró szállítási hozzájárulás, ami szintén most novemberben érvényesíthető.

A harmadik helyezett két éjszakára szóló utalványt nyer egy deauvillei szállodába* a novemberi ARQANA yearling árverés időpontjában, valamint 500 € szállítási hozzájárulást is kap lóvásárlás esetén. (*A szállodát az Arqana szervezi).

Dariya

A helyezetteken kívül, természetesen minden érdeklődőt szeretettel várnak Deauville-ben az árverésen, és most vasárnap a a Kincsem Parkban is, a mázsaház mellett az Arqana standon katalógussal, információkkal és egy finom kávéval.

SHARE THIS