/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Amore Boy és Régi Csibész a nagydíjnyerők

Szép őszi időjárás, nagydíjak és 400 000 forint jackpot várta ma a látogatókat a Kincsem Parkban. A nap póni futamokkal indult, majd a telivéreknek drukkolhattunk.

Oklanda (Suták Csenge) búcsúzott nyeretlenségétől, majd Marlon (Gönczi Rebeka) szerezte meg a győzelmet a Kerteskői Díjban. A Kerekes Gábor Emlékverseny – Magyar Kétévesek Nagydíja Csinibaba (Mocsinka Vivien) győzelmét hozta, mögötte Mesetár és Alibi értek célba.

Magabiztos és látványos győzelmet hozott a tiszteletdíjas ARQANA-Kétévesek Kritériuma, Amore Boy volt a legjobb ifj. Kozma Istvánnal. A dobogó alsóbb fokain Lord Winter és a remek versenyt futó Real Hope osztoztak.

A Lovasutánpótlás Hendikepet Run Ripli Forward (Hrubos Boróka) húzta be a topfavorit Solar előtt, a harmadik helyre Galiaspeed érkezett meg.

Öt hosszal nyerte Régi Csibész (Nagy Tamás) a Farkas Ferenc Emlékverseny – Lovaregyleti Díjat, mögötte Avoiding Water és Charlie Firpo értek célba.

A Merion Hendikep látványos finisht, komoly küzdelmet hozott, a célvonalban Mr Viktor volt elől, nyergében ifj. Kozma Istvánnal.

SHARE THIS