/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Lovaregyleti Díj és Kétévesek Kritériuma a vasárnapi galoppon

A galoppszezon két utolsó kiemelt versenyével várja az érdeklődőket vasárnap a Kincsem Park, elérkeztünk a Kétévesek Kritériumához és a Lovaregyleti Díjhoz.

A mérföldes Kétévesek Kritériumát az Arqana támogatja, így a 2 000 000 forint összdíjazás mellett extra nyereményekért is versenyeznek az indulók. Kilenc remek telivér sebességmérőjére kerül sor 14:05-kor, a szaklap Lord Winter, a zsinórban negyedik győzelmére pályázó Carlos Ray, Amore Boy és Royal Force kvartettje mellett tette le voksát, de senki jelenlétét nem szabad figyelmen kívül hagyni.

A 2800 méteres Lovaregyleti Díjjal Farkas Ferencre emlékezünk, a győzelem könnyen kerülhet a St. Legerben is remekül mozgó Régi Csibészhez, de nagy riválisa lehet a mindig hűséges Avoiding Water vagy Charlie Firpo.

A programon szereplő futamok között találunk nyeretlen kétévesek versenyét, rövid és extra hosszú távot is, így izgalmakban biztosan nem lesz hiány! A napot 400 000 forint jackpot teszi teljessé, szurkolj kedvencednek a pálya szélén vagy kövesd a versenyeket online, a bet.lovi.hu-n!

Fotó: Opálka Ferenc

SHARE THIS