/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díja a vasárnapi galoppon

Vasárnap 11 órai kezdéssel újra starthoz állnak a telivérek a Kincsem Parkban. Összesen 8 verseny kerül lefutásra, mindegyik a szintetikus felületen.

A nap első futamában 10 kétéves lép a pályára. Merlin, Halionor jó helyezések után nagy esélyekkel indul, de akár az újonc Senior Markaz is küzdhet az elsőségért.
Továbbra is a kétéveseké marad a főszerep. A második futamban újabb 10 nyeretlen csikó indul. San Invicible első futására jól szerepelt, győzelemmel folytathatja.
12:05-kor egy V. osztályú hendikeppel folytatódik a nap 7 telivérrel a startnál. Frangipáni, Solar és Mystic Lady hármasa közül kerülhet ki a nyerő.
A következő futamban Dame Shelby kiemelkedik, ismét győzhet.
13:15-ös kezdéssel startol a Makaam Hendikep. A 7 telivér közül Different Illusion, Cenzor vagy Felicita Girl küzdhet a győzelemért.
13:50-kor 1400 méteren futják majd az Ypsilon King Hendikepet, ahol May Grey Dancer számára elérkezhet a várva várt eredmény.
A nap fő futama az 1400 méteres Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díja. 14:25-kor startol a 7 lovas mezőny. Light Blue Sky, Ocasio Cortez és Voyager küzdhet a győzelemért.
A nap utolsó versenye igen sokesélyes. A legtöbb nevezett telivér jó helyezések után lép ismét a pályára. Közülük Whisky Girl tűnhet ki a leginkább.

Használd ki az utolsó őszi napsugarat és kövesd a futamokat élőben és tedd meg tétjeidet a Kincsem Parkban!

SHARE THIS