/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

WGO Nagydíj – mi várható a holnapi versenynapon?

Holnap, azaz 11.26-án újabb agárverseny nap, a WGO Nagydíj kerül megrendezésre. Versenytitkárként és a versenynapok egyik szervezőjeként el kell mondjam – azt hiszem mondhatom a Kincsem Park vezetősége és az egész agaras stáb nevében is -, mekkora öröm és büszkeség számomra, hogy november végén, két versenynappal a szezon vége előtt – bár sok kedvencünk a rövid nappalok miatt megkezdte jól megérdemelt téli pihenőjét -, még mindig annyi tréner és agár aktív, hogy ezen a napon is nyolc futam áll starthoz két távon, összesen hét kategóriában S3-tól AA0/A0-ig.

A teljesség igénye nélkül néhány kedvcsináló:

  • Három újonccal is büszkélkedhetünk holnap, név szerint Monával, Lutrival és Boogieval, akiknek sikeres első Kincsem Parkos versenyt kívánunk!
  • Július eleje óta most először fut újra közös futamban Havanna, Lee és Willy Wonka, ezúttal két legutóbbi futam győztessel, Hurrikánnal és White Lady-vel.
  • Komi tíz 480m-es verseny után újra visszatér sprintre, ahol többek közt a sorozat- és Kölyök Derby nyerő Bonnieval mérettetnek meg képességei.
  • A két héttel ezelőtti verseny után A0-ban ismét egymással versenyzik Black Fantasy, Shine és Diablo. Abban a futamban Blondie lett győztes, most alomtestvére, Boris áll egy futamba velük. Vajon ő is lesz olyan eredményes, mint a testvére?
  • AA0/A0-ban ismét összeméri gyorsaságát a pályakezdő Jill és rutinos társa, Mythic. Két hete mindössze 0.09 század másodperc különbséggel értek célba Jill javára, kíváncsian várjuk ez alkalommal melyikük teljesít jobban.
  • A legutóbbi versenynaphoz hasonlóan most is közös futamba került Blue Bell, Alexander és Tamo Blake, vajon ezúttal is közülük kerül ki a győztes?

Bárhogy is lesz, ahogy mondani szoktam; izgalomban biztosan nem lesz hiány most sem!
Nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt személyesen a lelátón és otthon a képernyők előtt is!
Élő közvetítés és fogadás: http://bet.lovi.hu
Kezdés: 11:15

SHARE THIS