Bonus RG nyerte a Readly Express Díjat

A Segédhajtó Kupa VI. futamával kezdődött az esős decemberi ügetőnap, ahol Zséda szerezte meg idei első sikerét Fejszés Kittivel a kocsijában. Nagy csata volt a dobogós helyezésekért két fogat között, akik közül Winner Boy és Ifj. Veres László végeztek előrébb, így a bronzérmes hely Andy Baby és Ifj. Turbucz Sándoré lett.

Fél órával később a Celebrity Classic Díjban a remek esélyű Chesterfield szerzett egy újabb elsőséget. Mögötte a svéd import, Petra La Roque jött előre annyit, hogy el tudott csípni egy második helyezést, míg harmadik helyét Do it K-nak sikerült megtartania.

A nap harmadik futamában, a Victory Tilly Hendikepben a célon elsőként áthaladó Beyond The Limitset vizsgálat után diszkvalifikálták nem megfelelő jármódja miatt, így Haralampi de Sajan ölébe hullott a győzelem. Szokásos óriási hajrájának köszönhetően Duchess of Pearl szerezte meg a szépen csillogó ezüstérmet, míg szintén remekül zárkózva, Bronz Boy ért fel a dobogó alsó fokára.

A napi főfutamban, a Readly Express Díjban esélyeshez méltóan, Bonus RG nyerte a futamot Vekas Zoltánnal, akit viszont nagyon támadott a befutóban az Őszi Kanca Díj nyerője, My Dyla LV Kolozsi Lászlóval, de orrhosszas másodikként meg kellett elégedniük az ezüstérmes hellyel. A dobogó alsó fokára a kissé elfáradt Berill Lady állhatott fel, Fazekas Imrével.

A nap hatodik futama a Scarlet Night Díj volt, ahol tovább javulva Aerodynamics nyerte a futamot. A francia import, In Love Danover remekül hajrázva lett második helyezett, míg harmadik helyre Explosive Power érkezett meg.

A Feel The Power Hendikepben favorithoz méltó módón Farya BD nyert, ezzel megszerezve idei első versenyét. Mögötte az ismét jól futó Aslaug Princess lett az ezüstérmes, míg harmadik helyre Reménység érkezett meg.

A nap záró futamában, az Amatőr Kupa XII. futamában is favorit siker született, hiszen Urban Legend nyerte futamot Pekker Györggyel. A dobogós helyezésekért nagy csata volt, amelyből Winoc SB és Iván Zoltán párosa jött ki kedvezőbben, így Vinifera M és Gyolai Zoltáné lett a bronzérmes hely.

A kiemelt képet Péter Réka Photography készítette.

SHARE THIS