Zante Font nyerte a Hóra II. Sándor Emlékverseny

Izgalmas befutókat hozott a szombati kombinált ügető versenynap.

A nap első futamát biztosan nyerte a favorit Emeli Sandé A.T. Ozsvár Zoltánnal. A célon másodikként áthaladó Éden Evot a startnál történő hibája miatt végül diszkvalifikálták, így Erzsébet Királynő lett a második helyezett Márton Lajossal, míg a bronzérmes helyre Morena LV  érkezett meg Kolozsi László hajtásában.

Fél órával később már az első tiszteletdíjas futamot, a Hóra Sándor Emlékverseny futották, ahol kisebb hibája ellenére Creatine haladt át elsőként a célvonalon Hajnal Tiborral kocsijában, megszerezve ezzel idei hetedik sikerét. Casino Royale egy újabb szépen csillogó ezüstéremmel lett gazdagabb, akit újra idomárja, Angyal Andorral hajtott. A dobogó alsó fokát, Anybody tartotta meg Csordás Emillel a sulkyjában.

A hosszútávú, fordulóstartos Noix Hendikepben némi meglepetésre Veres Éva és Wasserfall párosa tudta végig az élen versenyezve nyerni a futamot. A későbbi győztest nagyon támadta Zselnice Ifj. Döme Imrével, de most meg kellett elégednie a második helyezéssel. Harmadik helyét, hősiesen védekezve, Credit Card tartotta meg Horváth Lillával.

A nap negyedik futamában a svéd import, Petra La Roque élete második startjára elveszítette nyeretlenségét Vezér Emesével a sulkyjában. Második helyen végzett így Del Piero Hajnal Tiborral, és az ismét szerencsés Dollar Maker szerezett egy újabb pénzdíjas helyezést Csordás Emillel, aki így duplán örülhetett ennek a befutási sorrendnek.

A Kincsem Park Kupa XII. állomásán óriási meglepetésre Anikó tudta megszerezni idei első sikerét Dukai Tamással, akit nagyon támadott Bongiovi Gyolai Nikolettel, azonban mostani támadásuk egy orrhosszas második helyre volt elég. A szintén nagy finist indító Winoc SB lett a harmadik helyezett Iván Zoltán.

A nap hatodik futamában favorit siker született, hiszen Inforgettable győzött Miskolcsik Valentinnel, aki ezzel pályafutása 60. sikerét tudta bezsebelni. Senkitől sem zavartatva lett második helyezett Saya Best CD Papp Istvánnal, a harmadik helyre pedig Vanderle érkezett meg Komáromi Krisztinával.

Miskolcsik Valentin 60. hajtói sikerét aratta Inforgettable kocsijában

 

A napi főfutamban, a tiszteletdíjas Hóra II. Sándor Emlékversenyben favorithoz méltóan nyerte a futamot Zante Font Juhász Balázzsal. A hűséges Zóna egy szép második helyezéssel villantotta meg tehetségét Vezér Emese hajtásában, míg a nagyot hajrázó Uptown Boy M ért fel a dobogó alsó fokára Miskolcsik Valentinnel.

A nap záró futamában óriási küzdelem volt a győzelemért Compact Boy és Devoted között, amelyből végül előbbi került ki győztesként Fazekas Imrével. Második helyezett tehát Wale fia lett Csordás Emillel, a harmadik helyre pedig Cunami érkezett meg Komáromi Krisztinával.

SHARE THIS