/ by /   Friss hírek / 0 comments

Kupagyőztesek

Kupagyőztesek –
Erdei Péter, Farkas György és Gyolai Zoltán

Ritkán látott magabiztos és eredményes szerepléssel végzett a 12 futamos Kincsem Park Kupa első helyén Erdei Péter.

Az etapok felét megnyerte, négy alkalommal a Primusz istálló lovaival győzött, Valentino, Zsofesz, Zsóka és Vakarcs RG mellett Saya Best CD, illetve Inforgettable mögött ülve is elsőként fordulhatott vissza a közönség elé. Ezeken kívül még háromszor volt második, a szerzett 111 pont fölényes elsőséghez segítette, megelőzve Mandich Richárdot és Hegedűs Tamást.

A Segédhajtó Kupa sorozat izgalmasabban alakult, csak az utolsó állomást követően dőlt el a sorrend. Az élen Farkas György végzett, az általa hajtott lovak ötször is a frontban végeztek, a negyedik futamot meg tudta nyerni Anna kocsijában, továbbá ezüstöt csípett el az év elején Trónörökössel és októberben Rocky HR révén.

Az összetett második helyén ifj. Turbucz Sándor, a harmadikon Fejszés Kitti „ért célba”. Az Amatőr Kupa sorozata is egész éven keresztül zajlott, egészen decemberig várni kellett arra, hogy nyerőt lehessen hirdetni. Gyolai Zoltán és Pekker György izgalmas és szoros csatájából előbbi került ki győztesen, ezzel pedig itt is meg tudta védeni címét.

Négy elsőséggel és 92 ponttal, minimális különbséggel előzte meg tulajdonostársát, aki szintén remek évet zárhat minden tekintetben. A képzeletbeli dobogó alsó fokára az ebben a sorozatban idén kevesebbet hajtó Fazekas Andrea fért fel.

SHARE THIS