/ by /   Friss hírek / 0 comments

Kincsem Park újabb elismerése

Múlt pénteken tartotta évindító sajtótájékoztatóját az Ökumenikus Segélyszervezet az Akvárium Klubban. Lehel László elnök vezérigazgató beszámolt az – Étel. Otthon. Esély. – kampány eredményéről és az ádventi időszak adománygyűjtéséről. Gáncs Kristóf kommunikációs igazgató köszönetét fejezte ki a vállalati szektor jelentős szerepvállalásának és a magánemberek nélkülözhetetlen kisebb – nagyobb mértékű adományának, melynek jelentős része a 1353-as telefonszám tárcsázásával kaptak meg.
A sajtónap végén elismerő okleveleket adtak át mindazon partnereiknek, akik a 2022-es esztendőben kiemelkedő segítséget nyújtottak az 1991-óta működő karitatív szervezetnek. Nagy örömünkre a Kincsem Park és az Ügetőszilveszter 2022 esemény is az elismerések között szerepelt. Az Ökumenikus Segélyszervezet standdal települt ki a közel húszezer fős rendezvényre, névadó támogatója volt a póni galopp futamnak, továbbá a vendéglátás forgalmából is részesültek, ami rászoruló családok támogatására fordítottak.
A Kincsem Park nevében Krebs András marketing igazgató vett át a köszönő oklevelet Lévay Anikó jószolgálati nagykövettől és Lehel László elnök vezérigazgatótól.

SHARE THIS