/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Magyarok külföldön / 0 comments

Magyar érdekeltségek március 5-én

A magyar tulajdonban, de szlovén tréningből versenyző Premal MS ismét Krieau-ban áll starthoz. Március 5-én, vasárnap fog versenyezni a utolsó, kilencedik futamban. A “Prix Bordeaux” elnevezésű PMU futamban startja 20:10-kor lesz, ahol az 1-es starthelyről fog indulni a 2100 méteres távon. A megszokott módon, Mitja Slavic fogja hajtani.

Az eredményeket, valamint a versenyről élő közvetítést Krieau hivatalos oldalán lehet majd megtekinteni.

Február 12-én Krieau-ben

 

Ugyanezen a napon, csak Németországban, Münchenben áll starthoz újabb próbafutamban Pekker György négyévese, a magyar tenyésztésű Dynamo. Február 23-án Straubingban ugyanis sajnos hibát vétett a befutóban Christoph Schwarz-cal, így újra próbálkozik, viszont most ezt “otthoni” körülmények között teheti meg, hiszen Maharajah fia, a daglfingi pályán készül a mindennapokban. Robert Garmüller idomítottját most Rudi Haller fogja hajtani, csakúgy, mint korábban Bugatti SS-t. A próbafutamot 13:15-kor fogják indítani és 2100 méter hosszú lesz.

A müncheni versenynapot a wettstar élő yotube videóján vagy a versenypálya hivatalos Facebook oldalán lehet majd élőben megtekinteni, a futamokról bővebben pedig itt lehet tájékozódni.

A 2022-es Gróf Esterházy Miklós Móric Emlékverseny nyerője Dynamo, Thorsten Tietz-el

 

Fotók a Kincsem Park archívumából valamint Traberfotos by Iris-től kerültek felhasználásra.

 

SHARE THIS