/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Walli tavaly már megcsillogtatta tudását és szerintem Cosima is kiváló képességekkel rendelkezik – interjú Zaláné Nyulasi Fruzsinával

Hogy sikerült a téli felkészülés, hány ló áll jelenleg az istállódban és kik segítik a minden napi munkádat?
Év végén Csaba nevére visszakerültek a lovak, csupán Wallstreet Journey és Cosima maradt nálam. ‘Walli’ február végéig pihent, most már az alapozó munkáknál tart. Cosima tavaly kikerült az anyakancáink közé ménesbe, ő is februárban került kezdett dolgozni. Mindkét telivérrel elsősorban ugró szakágban fogunk indulni. Walli tavaly már megcsillogtatta tudását és szerintem Cosima is kiváló képességekkel rendelkezik. A csapat nálunk ugyanazokból áll mint Csabánál, együtt dolgozunk, és készítjük lovainkat.
Vonult vissza lovatok?
Tavaly elég sok ló került ki az istállóból. Rain Man ugró sportban folytatja tovább, Down Under és Mishie Bel Horvátországba, Wellwellwell Romániába került, hobbi lónak. Esti Szél Dióspusztàn áll tenyészkanca szerepkörbe idén, míg itthon Szegfű és Chin Chin lett hobbi ló. Solist és Makadám komolyabb sérülés után sikeresen rehabilitált és versenyzésen kívül folytatják életüket, míg Tormenta Pulpit hazakerült tulajdonostenyésztőjéhez, szintén hobbi célra.

SHARE THIS