/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Zirci Díj a galoppon

Nyolc galoppverseny várja vasárnap a látogatókat a Kincsem Parkban, az első futam startja 14:00-kor lesz.

Nyeretlenek Versenyével indul a program, a Nemzeti Díjra is nevezett Canizares győzelme már elsőre is könnyen elképzelhető, de Thunder Girl vagy Labotas megszorongathatják. Remek esélyt képvisel Poccomio az Akli-Pusztai Hendikepben, ezt követően Lisboa gyűjtheti be pályafutása első győzelmét.

Hazaérhet Acer az Amatőrverseny Hendikepben, majd elérkezünk az 1900 méteres Zirci Díjhoz, ahol 100 000 forint Jackpot fokozza az izgalmakat. A szaklap a nap nyerőjének adta Euraquilo-t: „Az angol import két versenyt nyert korábban, és elég magas, 80-as top RPR számmal rendelkezik. A Zirci Díj kis mezőnyéből ezzel némiképpen kitűnni látszik, így azt várjuk tőle, hogy eredményesen mutatkozik be nálunk.”, de Ghost Sts és Punto Banco komoly ellenfelei lehetnek a favoritnak.

Best Heart – Wolf of Wallstreet – London és Dancing Storm kvartettje közül kerülhet ki a Szépalmapusztai Hendikep nyerője, míg a Bakonyi Díj két istállótárs, Bramastra és Jumeirah Beach párharcát hozhatja.

Az utolsó futamban újabb szerencsés telivér búcsúzhat nyeretlenségétől, jó sansz Címer, Alen Catcher, Elit Class és Alda.

A napi Kincsem+ futam egy 4400 méteres akadályverseny lesz Auteuilben 15:15-kor, Fanfaron Special (6), Invite de Marque (11), Echo de Champdoux (3), Le Plougastellen (2) és Showly (7) komoly esélyt képviselnek, de Kincsem Park (12) is ott lesz a startnál, akinek legutóbbi győzelméről ITT olvasható Kovács Botond beszámolója.

SHARE THIS