Idomári vélemények a Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékversenyről

I.előfutam

Budai AttilaGuiness des Fanes és Zlatan LIW: Guiness des Fanes nem rég került az idomításomba. Téli pihenőjét követően a munkák során bíztatóan mozgott, de véleményem szerint szüksége lehet erre a versenyre, hogy top formába kerüljön. Zlatan továbbra is jó eredményes van, így bízunk jó szereplésében.

Balogh BernadettPalace Bo: Nem rég érkezett az tréningembe Palace Bo, ez a futása lesz a bemutatkozó versenye a Kincsem Parkban. Hajtója a munkái során elégedett volt vele, jól akklimatizálódott. Külföldi szereplése biztatónak tűnik, meglátjuk itt mire lesz majd képes.

Juhász BalázsBobby Fischer: Először fut ilyen típusú versenyben, így ez egy komoly erőpróba lesz számára. Felkészülése rendben zajlott, keddi munkája alkalmával frissen dolgozott. Gyorsasága révén bízom abban, hogy az előfutam valamelyik továbbjutó helyét elérjük majd.

Veljko MazsityBolide Laksmy: Bolide felkészítésén nem változtattunk, jó kedvű, jól mozog munkában, így bízunk eredményes szereplésében.

Mitja SlavicCatania R.: Sajnálatos módon a Pulay Kornél Emlékversenyben galoppozott, de most újból megpróbáljuk felvenni a versenyt a legjobbakkal. Ha rendben zajlik minden a verseny folyamán, bízunk a tisztes helytállásában.

Kolozsi László Farya BD: Idomítottam jó formában van, de ez nem az ő versenye lesz, az egyéni legjobb idejét szeretnénk megjavítani ebben a futamban.

 

II.előfutam:

Juhász BalázsZante Font: Zante már több alkalommal is futott ilyen típusú versenyben, ezért nem fog neki problémát okozni a két heat. Legutóbbi versenye nem volt zavartalan lefolyású, de akkor sem hozta a várt javulást. Jól és kiegyensúlyozottan dolgozott, így bízunk eredményes szereplésében.

Goran ZolnajiVillám Ville: Ő egy őszinte ló, versenyről versenyre jön előre, munkában is jól dolgozik és jó kedvű. Erős mezőny jött össze idén is, de reménykedünk egy pénzdíjas helyezés elérésében.

Csordás EmilZóna: Zóna egy hűséges kancám, tisztes helytállást várok tőle.

Veljko Mazsity Battisti Grif: Battisti jó kedvű, jól mozgott munkái során is, bízunk eredményes szereplésében.

Zvonko OstercKrack du Clocher: Idomítottam formában van, a fordulóstartot nagyon kedveli, így, ha szerencsénk lesz a győzelem sem lenne elképzelhetetlen számunkra.

Mitja Slavic Fidji du Leard: Fidji egy nagyon jó képességű kanca, azonban egy nehéz versenynek nézünk elébe. Reméljük, hogy a döntőbe jutunk és ott is eredményesen szerepelhetünk.

Hajnal TiborBorutka: Nem dolgozik rosszul, kihagyása utáni első startjára készül. Fő célunk, hogy egy jól átfutott versenyben vehessünk részt.

SHARE THIS