Idomári vélemények a Ferge László Emlékversenyről

Antun HorvatskiNewton: Jó formában van, amit legutóbb egy szép második helyezéssel is igazolt. Ha nem hibázik bízom egy pénzdíjas helyezés elérésében.

Márton LajosErzsébet Királynő: Jól mozgott munkában, kifejezetten erre a versenyre készültünk vele. Előző futása alkalmával remekül zárkózott, de a hosszú hajránk miatt kissé elfáradt a végére. Bízunk egy pénzdíjas helyezés elérésében.

Nagy Ferenc II.Euzébió: Egyre jobban teljesít a versenyeiben, emiatt is döntöttünk úgy, hogy elindítjuk ebben a kiemelt futamban. A térhátrányból futó lovak igen erős ellenfélnek ígérkeznek, de reménykedünk az eredményes szereplésben.

Juhász BalázsEl Diablo: Felkészülése zavartan volt, amit a próbafutamban ügetett új egyéni rekordja is igazolt. Idei első startjára készül ebben a versenyben, ahol a starthelyünk kedvező, de elég erős mezőny jött össze az idei évben. Az évjárata is jó képességű lovakból áll, így egy kisebb pénzdíjas helyezés elérése tűnik reálisnak számunkra.

Hajnal TiborEastwood: Eastwood nem rég került az idomításomba, így még nem teljesen sikerült kiismernem őt. Nem igazán kedvező a startszámunk, de eredményes szereplést várok tőle.

Angyal AndorEternal Flame: A tavalyi Kétévesek Nagydíja után egy hosszú téli pihenőt kapott, amely után tudatosan erre a versenyre készítettük. Télen sokat erősödött és fejlődött, amire a próbafutamban ügetett ideje a bizonyíték. Igazi versenyfeje van, így nem okoz majd neki gondot a fordulás sem. A szombati versenyen bármire képes lehet, de nem szabad alábecsülni a többi évjárattársát sem, hiszen fiatal lovak révén szinte akármilyen befutási sorrend elképzelhető lenne.

Balogh BernadettEternity Bar és Enjoy: Mindkét idomítottam erre a versenyre készült. Eternity Bar-nak voltak kisebb problémái előző futásai alkalmával, amit sikerült korrigálunk, és igazolta tehetségét két héttel ezelőtti versenyében. Enjoy felkészítése is rendben zajlott, és remek idővel tért vissza a próbafutamban. Mindkét lovamtól tisztes helytállást várok.

SHARE THIS