/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

A Kincsem Food Truck Show S2/S3 futam győztese Dallas

A Kincsem Food Truck Show első sprint versenyének győztese S2/S3 kategóriában Dallas (Gepárd King Dallas), aki idén Florin Berinde tulajdonában és tréningezésében folytatja karrierjét.
 
Dallas télen került hozzád, azóta dolgozol vele. Az első versenyén ötödik helyen végzett, azonban most pénteken életében először dobogóra állt egy 16.98-as S1-es befutási idővel. Tavaly előző tulajdonosánál, Szegedi Istvánnál mindkét távon versenyzett, neked mi a terved vele, hagyod 280 méteren, vagy megpróbálod vele te is a hosszabb távot?
480 méteren tervezek futni vele, úgy látom rajta, hogy az utolsó kanyar után húz csak igazán bele. Az volt az eredeti tervem, hogy egy edzést és két versenyt adunk neki a téli pihenő után 280 méteren, és utána váltunk, úgyhogy a következő versenyén, 19-én már átállunk a 480 méteres távra.
 
Dolgoztál már előtte agarakkal, vagy ő az első versenyagarad?
Dolgozni dolgoztam már más agárral is, de nem versenyeztem velük, úgyhogy mondhatjuk, hogy ő az első versenyagaram.
 
Mik az idei terveid vele, van konkrét kitűzött célod?
Az, hogy minél több versenyt nyerjen meg.
 
Mit szóltál a győzelméhez, meglepetés volt?
Mivel tapasztalt agár én elvártam tőle most is és a múltkor is, de az első versenyén valamiért nem érezte jól magát, meg ütközött is rögtön az első egyenesben, most viszont a számára megfelelő pozícióból tudott futni.

SHARE THIS