/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai agár hírek / 0 comments

A Kincsem Food Truck Show S0/S1 első futamának győztese Willy Wonka

A Kincsem Food Truck Show első S0/S1-es futamában zsinórban másodszor Willy Wonka (Stemgrove Willy Wonka) állhatott a dobogó legfelső fokára egy 16.93-as (S1) befutási idővel. Tulajdonosa Mocher Tamás, trénere Ganyecz Mihály.

Kettőből kettő. Ezzel az eredménnyel egyelőre egyedüli vagy a futtatók között az idei szezonban, gondolom büszkeséggel tölt el?
Igen, nagyon büszke vagyok, főleg, hogy ő saját tenyésztésű agár, aki ráadásul a saját anyjával (Stemgrove Iron Lady) futott ebben a futamban. Az utolsó négy versenyéből hármat nyert, egyszer pedig második volt. Különösen jó érzés, hogy ezekkel a sikerekkel örömöt tudok szerezni a tulajdonosainak.

Willy Wonka nem a számára legmegfelelőbb boxból indult, hiszen négy belsős agár is volt a futamában, mégis tudott nyerni, méghozzá úgy, hogy volt egy kis tülekedés a kanyarban közte és Füge között, majd szó szerint az utolsó métereken sikerült megelőznie Nicot. Legutóbb azt mondtad, mindig nyerni jöttök, bíztál benne és a szerencsében így is, hogy egy külsőbb boxba került?
Igen, bíztam benne. Bár elég hasonló időeredménnyel érkeztek a társak is, de tudjuk, hogy a jó start már félsiker. A jó és koccanásmentes startban reménykedtem, az nem jött össze, illetve abszolút őt tartottam a legbelsősebbnek a futamban, de mivel én is osztom azon elvet, hogy senkinek nem járhat fix box, így még értékesebb a győzelem. A következő versenyen a hármas box után remélem sikerül legbelülről indulnia, és hogy onnan a most nála jobb időeredményt elért agarakkal is ugyanígy fel tudja majd venni a versenyt.

Maradtok még sprinten a következő versenyen?
Igen, június 30-ig, a Derby sorozat végéig biztosan marad sprint távon.

Fotók: The Sighthound Photographer

SHARE THIS