Como Tiago győzelemmel tért vissza

Borús idő várta a Kincsem Parkba látogató közönséget a szombati versenynapon. Fazekas Imre triplázott, Berill Ladynek, Éjjeli Hölgynek és Como Tiagonak köszönhetően. Nem sokkal maradt el tőle Nagy Ferenc II., aki Chicago és Euzébió kocsijában tudott elsőként áthaladni a célvonalon. Ma még Angyal Andornak, a visszatérő Búrány Adriánnak, Csordás Emilnek és Horváth Lillának sikerült elsőségeinek a számát növelnie.

A nap első futamában Ernestonak sikerült elveszíteni nyeretlenségét Angyal Andorral a sulkyjában, aki mögött Demi Moore Márton Lajossal valamint Easy Bet Horváth Zoltánnal lettek a helyezettek.

A fordulóstartos Timoteo Hendikepben a korábban a nap nyerőjének is titulált Berill Lady realizálta jó esélyét Fazekas Imrével és könnyen nyerte a futamot. Őt Bizony ám követte Nagyváry Andreával, míg a harmadik helyre Best Boy érkezett meg Komáromi Krisztinával.

A First King Díj II. részében a visszatérő Drina TIM és Búrány Adrián duójának sikerült győzelemmel kezdenie az idei szezonjukat, akit Elton John AT Ozsvár Zoltánnal és Édes K Kolozsi Lászlóval követtek.

A nap negyedik futamában a nagyot hajrázó Anybody ért célba elsőként Csordás Emillel, aki mögött szoros csata volt a helyezésekért Benji és Balerina R. között, de végül a Hajnal Tibor által hajtott fogat ért célba Balogh Bernadett előtt.

Fél órával később Euzébió gyűjtötte be idei második győzelmét Nagy Ferenc II.-vel. Chesterfield lett az ezüstérmes Márton Lajossal, míg a dobogó alsó fokára Dream Of Mine ért fel Fazekas Imrével.

A tiszteletdíjas Báncs Lajos Emlékversenyben Nagy Ferenc II. duplán örülhetett, hiszen Chicago sulkyjában ő nyerte a futamot, mögötte Weber Zsolt lett a második Antónia Schwimet hajtva, míg a bronzérmes helyre másik Nagy Ferenc II. idomítás, Berna Queen M érkezett meg Komáromi Krisztinával.

A Francis Diamond Díjban idősebb lovak ellen is igazolta tehetségét Éjjeli Hölgy és nyerte a versenyt Fazekas Imrével. A Versenyintézőség hivatali óvását követően negyedik helyre helyezte a másodikként célba érő Diófás és Varga Sándor párosát, így a hivatalos befutási sorrend alapján (8-1-5-6), Dignitá lett az ezüstérmes Márton Lajossal, míg a most kicsit sem hibázó Can Tach Lux lett a harmadik Milan Kovacevic-csel, és így negyedik helyen Diófás fogata végzett.

A Kincsem Park Kupa Hendikep III. futamában is favorit siker született a Horváth Lilla által hajtott Mangorajanak köszönhetően, akit nagyot támadott Universal Boy és Gyolai Nikolett duója, azonban most meg kellett elégedniük a második hellyel. A dobogó alsó fokára, a szintén gyorsan hajrázó Timoko R.L. ért fel Rapcsó Balázzsal a sulkyjában.

Egészen az utolsó futamig kellett várnunk a napi főversenyre, a Hitelező Díjra. A visszatérő Como Tiago végig vezetve, elsőként haladt át célvonalon idomárjával, Fazekas Imrével, aki mögött Dolomit Boy lett a második Josip Gabric-csal, míg a harmadik helyet Chip Chip Chip szerezte meg Márton Lajos hajtásában.

Folytatás jövő szombaton a Kincsem Parkban, egy újabb izgalmas ügetőnapon!

SHARE THIS