/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai agár hírek / 0 comments

A Kincsem Food Truck Show AA0-s futamának győztese Blue Bell

A Kincsem Food Truck Show utolsó, AA0-s futamának győztese Blue Bell (Christina Bernath’ Blue Bell), aki a szezon eddigi legjobb 480 méteres időeredményével, 28.52 (AA0) tudott győzni. Tulajdonosa és trénere Duli Zsolt.

Blue Bell abszolút favorit volt ebben a futamban elképesztő edzés ideje után (28.26), bár a többi versenytársa sem volt elhanyagolandó tényező. Mit vártál tőle előzetesen, hogy fog szerepelni idei első versenyén?
Nagyon nehezen indult el nálunk ez a szezon, mert sokáig volt nálunk hideg, csúszós a talaj, plusz nekem is volt egy balesetem, azzal is esett ki idő, így elég későn kezdtük el a felkészülést, de mire pálya edzésre mentünk velük, már nagyon jó formában voltak Komival együtt. A verseny előtti héten kevesebb munka volt, több pihenés, picit változtattunk az étrenden is, úgyhogy bár van még benne szerintem, hiszen nagyon az elején vagyunk, számítottam rá, hogy fog tudni győzni.

Van olyan versenytárs a jelenleg aktív agarak között, akitől tartasz, vagy akivel kifejezetten szeretnéd, ha összekerülnétek és megmérettetnél?
Tartani nem tartunk senkitől, hisz ez egy hobbi. Persze mindig azt szeretném, hogy nyerjen – bár, ha nem nyerünk, akkor sincs gond -, de olyan agár, akivel nem merném összerakni, olyan nincs. Tavaly szerintem mindenkivel összekerültünk, akivel lehetett a kategóriáján belül, úgyhogy igaziból olyan sincs, akivel kifejezetten szeretném megmérettetni magunkat.

Van kitűzött terv/ cél vele az idei szezonra?
Megpróbálunk menni és nyerni ahányszor csak tudunk, de a legnagyobb célom az, hogy idén is megnyerjem vele a Szuka Díjat, mert eddig ahány szukám volt, az mindegyik megnyerte ezt a versenyt. Illetve a Magyar Derby-n szeretnék bekerülni vele a döntőbe, lehetőleg az első három közé.

Fotó: The Sighthound Photographer

SHARE THIS