/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Magyarok külföldön / 0 comments

Pénzdíjas helyezések Straubingban és Ebreischdorf-ban

Ahogy korábban megírtuk, a múlt hétvégén több magyar érdekeltségű futamban is starthoz álltak magyar tulajdonban, illetve magyar tréningben lévő ügetők, akik a két nap alatt több pénzdíjas helyezést is szereztek.

Elsőként szombaton, Pekker György hatéves kiválósága, Bugatti SS indult Straubingban, a nap hetedik futamában, a Lotto Bayern – Grand Prix elnevezésű futamban, ahol az előkelő második helyezést érte el Robert Gramüller tréner jelenlegi állandó hajtójával, Christoph Schwarz-cal a sulkyjában. Az 1925 méteres versenyt 1.18,3-as időben teljesítette és ezzel 280 eurót keresett menedzsmentjének.

Egy nappal később, vasárnap már Goran Zolnaji idomítottjai álltak starthoz Ebreischdorf-ban. A PMU versenynapon elsőként, a legutóbbi osztrák “kiruccanásakor” nyerni tudó, Nelstrong indult a “Preis der Tierklinik Pasterk” futamban, ahol éppen lecsúszva a dobogóról, a 4. helyen ért célba trénerével, 1.16,1-es időben 1640 méteren, amivel 120 eurót keresett.

Fél órával később Just Be Ready következett, aki ugyan ezt a helyezést produkálta, azonban 2140 méteren, és szépen megjavítva rekordját, 1.17,1-es idővel zárta a versenyt, ahol szintén 120 eurót szedett össze a negyedik helyével.

A következő magyar startolóval rendelkező futam, a “Besitzer Trophy Stall Brandstätter” volt, amely PMU versenyben Zizitop indult Ifj. Veres Lászlóval a sulkyjában, és a 2140 méteres távon 1.17,1-es időt produkálva, a pénzdíjas hetedikként ért célba, 99 eurót keresve.

20:19-kor az utolsó magyart is felvezette a startautó az indulási vonalhoz, aki nem más, mint Villám Ville volt, idomárjával Goran Zolnajival. Az 1640 méteres sprintversenyben sokáig a fronthoz tartozott, azonban a végére kissé elfáradva, a hatodik helyen zárták a futamot, 1.16,2-ben 198 eurót keresve.

A versenynapról bővebb, részletesebb eredményeket valamint videókat, itt találnak.

Minden érintettnek gratulálunk az eredményes szerepléshez!

SHARE THIS