/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Nemzeti Ügető Liga futamokról

Idomári vélemények a 114. Nemzeti Díjról

 

Adrian MarciuEden CD: Jó kedvű és jól dolgozott, tisztes helytállást várok tőle.

Hajnal TiborEastwood: Második közös versenyünkben kellemes csalódást okozott számomra, mivel egyáltalán nem számítottam ilyen jó szereplésre tőle, de természetesen nagyon örültem neki. Munkában igen lusta, ezért is volt meglepetés tőle az előbb említett produkció, így ha megismétli ezt a formát, jó futást várok tőle.

Balogh BernadettEternity Bar, Éjjeli Hölgy és Enjoy: Három idomítottam közül Eternity Bar és Enjoy új kézben, jó versenyek után indulnak, azonban kissé vehemens természetű mindkettőjük, de bízom eredményes szereplésükben. Éjjeli Hölgy remek formával tért vissza, megszokott hajtójával bármilyen teljesítményre képes lehet.

Angyal AndorEternal Flame: A Ferge László Emlékversenyben nyújtott teljesítményével roppant elégedett voltam, ezért is döntöttem amellett, hogy elindítom ebben a kiemelt versenyben is. Felkészülésén semmit sem változtattam, mivel az eddigi tréning szisztéma, úgy néz ki bevált nála. Nagyon erős mezőny jött össze idén is, így senkit nem szabad figyelmen kívül hagyni, bárkinek a győzelmét eltudnám képzelni.

Mitja SlavicDiamond Ville: A 40 méteres térhátrányból nincs könnyű dolga, hiszen a 3 éves évjárat igen erősnek ígérkezik. Egy jól átfutott versenyt szeretnénk adni neki, hogy top formába kerüljön.

 

Idomári vélemények a Hippodrom és Lovarda Sprinter Kupáról

 

Balogh BernadettPalaco Bo: Bemutatkozó versenye jól sikerült, így bizakodva várjuk a következő versenyeket. A felkészítése rendben zajlott, azonban most más társaságba került, így ha még egy keveset tudna javulni, döntős helyezést várunk tőle.

Zvonko OstercDuc de Connee és Krack du Clocher: Mindkét idomítottam jó formában van. Krack remekül tud a startot követően pozíciót teremteni magának, Duc de Connee pedig egy nagyon erős vég speed-el rendelkezik, ezért az első négy hely valamelyikére várom őket.

Goran ZolnajiUnno del Duomo és Cardenas Baba: Unno az utóbbi időben remek munkákat produkált és jó kedvnek is örvend, azonban már nem a fiatal korosztályhoz tartozik, de véleményem szerint jól fog futni és egy pénzdíjas helyezést elcsíphet hajtójával, Kolozsi Sándorral. Cardenas Baba több, mint 1,5 hónapja nem indult versenyben, de a tréningek során jól dolgozott és jól is viselkedett, így vele kapcsolatban is eredményes szereplésben bizakodom.

Horváth ZoltánQvidja’s First: Három hete érkezett Magyarországra, szerencsére nem viselte meg a hosszú utazás, jól akklimatizálódott. Rövid időn belül realizálódott bennem, hogy egy elképesztően jó fejű, és jó idegrendszerrel rendelkező ügető került az idomításomba, akivel öröm együtt dolgozni. A felkészülése hasonlóan zajlott, mint Finnországban, nem változtattam rajta, zárómunkájában is jó kedvűen mozgott. Erős mezőny jött össze idén is, de bízom, hogy egy jó futással fog jelentkezni első Kincsem parki versenyében.

Juhász BalázsZante Font: Legutóbbi versenyében a Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékverseny első futamában nagyszerűen mozgott és jó időt is ügetett, azonban a döntő futamban megmakacsolta magát, és nem akart befordulni a starthelyére, így kénytelen voltam lejelenteni őt a versenyből, de azelőtti formájával elégedett voltam. Felkészülése zavartalan volt, kondíció munkákkal készültünk. Startszámunk kedvező, ha jó napot fogunk ki, küzdhetünk a kisebb pénzdíjas helyezések valamelyikéért. Főbb ellenfeleink, Palace Bo, Duc de Connee és Krack du Clocher lehet majd, de Mauglit sem szabad hanyagolni az esélyesek közül.

Janko SagajMaugli: Ami a teljesítményét illeti, reméljük újra a régi önmaga, mert munkában jó kedvű és jól mozog, azonban ez nem tudjuk pontosan mit jelent a versenyek szempontjából. Tavaly a Marschall József Emlékverseny idejében kapott valamilyen vírus fertőzést, amelyet úgy gondoltuk, hogy kiheverte a Köztársasági Díjra, azonban a teljesítménye tükrözte az egészségi állapotát, és nagyon sokáig küzdöttünk, hogy leküzdje ezt a betegséget. 1 éves kora óta folyamatosan és szabályosan vakcinázva volt, így teljes értetlenséggel álltunk a helyzete előtt. A lovak számára az ivóvíz probléma ellátása is sokáig fent állt, azonban mostanra az is rendeződött. Ahogy mondtam, bízunk benne, hogy újra megmutathatja, milyen tehetséges ügető ő valójában.

Mitja SlavicFidji du Leard: Az utóbbi időben több alkalommal is galoppozott a versenyeiben, így mindenképpen kedvező számára a második sorból való indulás. Jó formában van és ha kitudja adni a legjobbját egy kisebb pénzdíjas helyezés elérésében bizakodunk.

 

 

 

SHARE THIS