/ by /   A nap híre / 0 comments

Carlos Ray már a Derby napra hangolt

Írta: Krebs András

Shadow Of Night és a győztes csapat

Verőfényes idő és már-már nyári meleg várta a mai napon a Kincsem Park közönségét. Az első két csikó verseny után megállapíthatjuk, hogy az M.K.F. Horse Racing istálló kétévesei a legkoraibbak az idén. Az első csikóverseny után a másodikat is magabiztosan húzták be Shadow of Night-tal. Fél órával később mind a tréner, Farkas Levente, mind a lovas Benkő Ádám ismét nyert, ezúttal a hűséges Sprinterrel. Ha dupla, akkor szenttamási lovakat kell megemlíteni, mert előbb Keszkenő, majd The Little T is sikeres volt, ami Kun Ferenc zsokéjelöltnek és Szuna Szabolcs trénernek újabb két győztes egységet jelentett. A Telivér Farm számára a mai napon a sikert Szokatlan hozta, míg a versenynap leglátványosabb futamában Expect No Mercy volt ellenállhatatlan Kelemen Zénóval. A hatéves szürke herélt látványos hajrával terítette le az utolsó métereken az élmezőnyt. A Németh Ferenc Kupában anyja-lánya sikert láttunk Molnár Orsolya tréner lovát lánya Ribárszki Sára lovagolta haza szép stílusban.

Derby napra hangolva

A napi főversenyben, a Janek Géza Emlékversenyben a klasszis Carlos Ray egyenes pályán is hozta magát és magabiztosan nyert ifj. Kozma Istvánnal. Molnár Gyöngyi sötétpej ménje a Derby napi nagy sprintversenyre, a Flandorffer Tamás Emlékversenyre hangolt, amit július 2-án vasárnap délután futnak majd.
A nap végén egy fontos és örömteli hír Franciaországból és a lottózókból. Megszületett minden idők második legnagyobb hazai Kincsem+ nyereménye. Az egyik sikeres vidéki fogadó az első öt helyezett ló eltalálásával a Kincsem+ TUTI játékkal 91.919.280 millió forintot nyert. Gratulálunk!

SHARE THIS