Minden idők leggyorsabb magyar tenyésztésű ügetője, Bugatti SS!

From Above és Jasmine Diamant fia, a hatéves Bugatti SS a Pannónia Díjban aratott győzelem után tovább menetelt, és a Badener Meile-ben szerzett ezüstérmet egy hihetetlen finissel. A nyerő, Oscarello ideje pedig 1.12,6 volt a mérföldes távon, így Robert Gramüller idomítottja az 1.12,7-es kilometer átlagával megfutotta a magyar tenyésztésű ügetők kategóriájában a valaha volt leggyorsabb időt, amely siker eléréséhez ezúton is gratulálunk!

A startot követően azonnal élre állt a későbbi nyerő, Oscarello (Oscar the Mo – Elle Boko) Matthias Schambeck-kel, akit szorosan követett Bugatti SS Christoph Schwarz-cal, majd a befutóra érve az egyik nagy esélyes Chimuchurri galoppozott, és Lozano Boko sem volt lőtávolon belül, így Pekker György kiválósága folyamatosan tudta támadni a nyerőt, azonban félhosszal lemaradt a dobogó legfelső fokáról, de az új rekord megfutása kárpótolhatja őket a második helyért. Bugatti SS ezzel a szépen csillogó ezüstérmével 2500 eurót keresett menedzsmentjének.

A versenynapról eredményeket és videókat itt találhatnak.

A külső, 6-os számú Bugatti SS Christoph Schwarz-cal megjavította minden idők leggyorsabb magyar tenyésztésűek által futott rekordját, 1.12,7-es időre!

 

Fotó: Traberfan

SHARE THIS