/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Magyarok külföldön / 0 comments

Vasárnapi magyar eredmények

Európa több országában is starthoz álltak magyar idomításban, illetve magyar tenyésztésből és tulajdonból érkező lovak.

Időrendi sorrendben először Szerbiában indult Always Yankee BD Mirko Oracic-csal, aki helyezetlenül végzett, majd fél órával később Che Comandante szépítette az eredményeket egy ötödik helyezéssel.  Érdekesség még, hogy a versenynapon futották a két heat-es Duzijanca-t is, ahol a 2022-es évhez hasonlóan, idén is a Dream Catcher istálló tulajdonában álló, Amy del Duomo nyerte Vladimir Pribic-csel.

Következő startoló Bugatti SS volt, Baden bei Wien-ben. Pekker György hatévese az ötödik helyen ért célba Christoph Schwarz-cal a számára roppant szerencsétlenül alakult versenyben. Így is 1600 méteren 1.15,4-es időt ügetett, amivel 338 eurót keresett menedzsmentjének. A “Gumpi & Friends – Trophy – Prix Jonas Vingegaard” elnevezésű futamról bővebb eredményt és videót az alábbi linkre kattintva lehet elérni.

A nap kilencedik futamában egy szintén magyar tulajdonban lévő, de szlovén idomításból érkező ügető, Premal MS indult Mitja Slavic-csal, azonban közvetlen a start után és a befutóra érve is hibázott, így a versenyből diszkvalifikálásra került. További infók itt találhatóak a futamról.

SHARE THIS