/ by /   E-Turf Magazin, Hazai galopp hírek / 0 comments

Vélemények – Aperianov Zakariás Emlékverseny – Imperiál Díj

Pap GabriellaBlazing Comet

Jól sikerült a felkészítése erre a nagyversenyre. Kiegyenlítettnek látom a mezőnyt, és lovasával Ján Hávlík-kal is remek párost alkotnak, ezt legutóbb a Derby-napon is bizonyítani tudták. A táv és a talaj kedvezni fog neki, küzdelembe várom.

Jaroslav LínekQuessigny

A felkészülésével minden rendben zajlott. A gyep minősége nem befolyásolja igazán a futását, hiszen korábban már mélyebb és keményebb felületen is bizonyított. Szereti az erősebb versenytempót, az első öt hely valamelyikére várom, annak ellenére, hogy az idei mezőny erősnek tűnik.

Miroslav JovanovicIl Ministro

Il Ministro formában van, legutóbb jól futott és remekül finiselt, bár pechesen alakult a versenye. Nehéz megmérettetés előtt állunk, sok erős ló van a futamban, de remélem, hogy az első három hely valamelyikét megszerezhetjük.

Kovács SándorVoyager és Light Blue Sky

 Voyager mostanában nincs túl jó formában, de még így is pénzes helyezésében bízunk. Light Blue Sky utolsó futása nem volt az igazi, többet vártunk tőle. Tréningben már kis javulást jelez, remélem, ezt a versenyben is visszaadja majd.

Kreka IstvánOligarcha

Oligarcha jó versennyel tért vissza hosszabb pihenőjéről. Szüksége volt erre a futásra, hogy a fizikai és mentális felkészültsége is teljes legyen. Nagy feladat előtt áll, hiszen a régió legjobbjaival kerül majd ös – sze. Munkában nagyon jól mozog, így pénzdíjas szereplésében bízunk.

Tormási GyulaRémkirály

Más taktikával próbáljuk most lovagolni, és ezáltal jobb helyezésben bízunk, mint legutóbb. Örülnénk neki, ha az első öt hely valamelyikén végezne.

Soltész AndrásAirburst

Nagyon erős csapat jött össze idén ebben a klasszikusban, kemény feladat vár Airburst-re. Mindent megpróbálunk a tisztes helytállás érdekében.

A szerkesztőség véleményeSilent Film és Sceptic

Silent Film számára nem okozhat gondot, hogy ilyen messzire hozták versenyezni, hiszen többször járt Meydan versenypályáján, ahol nyerni is tudott. Ezen a nyáron háromból kétszer kimondottan jól mozgott, világsztár zsokéja pedig tovább növeli az esélyeit a futamban. Sceptic téli pihenőjét és herélését követően azonnal győzelemmel tért vissza egy nyeretlen mezőnyben. Ezt követően erősebb hendikepekben futtatták, ezekben összességében jól szerepelt, júniusban újabb első helyezést gyűjtött, méghozzá eddigi topjával. Ezt legutóbb meg tudta közelíteni, mellyel a Kincsem Parkban remek esélyt képvisel.

2022-ben Simply The Best volt a leggyorsabb

SHARE THIS