/ by /   Friss hírek / 0 comments

Nemzeti Vágta Szilvásváradon fogadással!

Nemzeti Vágta Szilvásváradon fogadással! 🏇🇭🇺

A Nemzeti Vágta Magyarország és a térség egyedülálló lovas ünnepe, amely az idei évben a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpontban kerül megrendezésre.
2023-ban összesen 10 magyarországi és 5 határon túli helyszínen zajlottak az elővágták, ahonnan 32 kishuszár, a felnőtt mezőnyben pedig 60 település párosa közül kerül ki az idei vágta győztese.
Az új helyszín minden eddiginél izgalmasabb versenyt ígér, hiszen a sűrűbb fordulóknak köszönhetően technikásabb a pálya, a képzett lovaglás, taktikus versenyzés lehet eredményes, nem lesz elég a gyorsaság.
Esélyeket nézve a korábbi győztesek és döntősök, rutinosabb párosok, mint a tavalyi győztes Németh János idén debütáló lovával Indigóval Baja városát képviselve, Porva település Szabó Nikolett-el és Pipaccsal, akivel a 2021. évi döntőben diadalmaskodtak és végeztek az első helyen, Kecskemét versenyzője Tóth Tamara a tavalyi vágtagyőztes lóval Galaxyval, Kovács Levente Ricardo nevű lovával Decs színeiben, vagy a legrutinosabbnak mondható lovas Petrik Tamás Vicces nyergében Porva képviselőjeként is a döntő esélyes résztvevője lehet.
Az izgalmakat és a fogadási élményt fokozza az új versenyhelyszín és a 300.000,-Ft tét Jackpot is! Fogadni a megszokott módon online (bet.lovi.hu és lovifogadas.hu) oldalakon, a lovi fogadópontokon és a helyszínen is lehet!
Mindenképpen érdemes ellátogatni Szilvásváradra, mert a hétvége futamai mellett számos látványos programot kínál a Nemzeti Vágta.

SHARE THIS