/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a 2023-as Őszi Kanca Díjról

Emeli Sandé A.T. – Zoltan Ozvar: Emeli Sandé futásról-futásra jön előre, amit a Háromévesek Nagydíjában is igazolt, habár ott nem ért el ezzel helyezést. A 40 méteres térhátrány ellenére vélhetően az idősebb kancák döntik el a dobogós helyek sorsát, azonban ha ismét igazolja az előbb említett időket, eredményes futást várok tőle.

Coach Degli Dei – Goran Zolnaji: Hihetetlen teljesítményt nyújtott a 109. Hungária Díjban, abszolút elégedettek voltunk  a futásával. Azóta munkában is folyamatosan jól dolgozik, a kedvére sem panaszkodhatunk, így bízom abban, hogy elérhetünk egy dobogós helyezést.

Zitti Tutti – Veljko Mazsity: Zitti Tutti a tavalyi évben is remek eredményeket hozott az istállónknak, és ez idén sincs másként. Klasszisa és rutinja révén eredményest futást várunk tőle.

Zóna – Csordás Emil: Zóna karrierje során már számos kiemelt versenyben futott és nyújtott kiváló teljesítményt, így rutinja és tudása remélem hozzá  segítheti majd egy pénzdíjas helyezéshez.

Faith Trot – Balogh Bernadett: Faith Trot nem rég került hozzánk, remekül beilleszkedett az istállónkba. Jól érzi magát, ami remélem a teljesítményén is látszani fog, bízunk a jó futásában.

Zante Font – Juhász Balázs: Többször indult már a Kancák évjárat összehasonlító versenyében, így a tulajdonosával egyeztetve ismét rajthoz áll. Tréningjén nem változtattunk, utolsó versenye óta kondícionális munkákkal készültünk. Hajtója ismeri, többször versenyeztek már eredményesen. Kicsi, de nagyon erős mezőny jött össze, így, ha megfutja megbízható átlagformáját, akkor egy kisebb pénzdíjas hely tűnik reálisnak.

SHARE THIS