/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Őszi Kísérleti Verseny a szerdai ügetőn – kezdés 15 órakor!

Szerdán, azaz holnap 10 izgalmas ügető futam várja a Kincsem Parkba látogatókat, illetve az online felületeken követő nézőket és fogadókat.

Már az első futam, a Nyeretlen Kétévesek Versenye maximális indulót számlál, hiszen 12 reményteljes kétéves száll harcba a jobbnál-jobb helyezésekért. Négy fogat, Fatiqué de je t’aime (Varga Sándor), Freya T Boko (Fazekas Imre), Fenegyerek (Juhász Balázs), és Fárosz (Angyal Andor) rendelkezik olyan idővel és rutinnal, amivel ott lehet szinte bármelyikük a dobogó valamelyik fokán.

Fél órával később már az amatőröké lesz a főszerep, ahol a kihagyás utáni második versenyében, Universal Boy (Gyolai Zoltán), a duplázásra készülő, Zoom Photo (Pekker György), a megbízhatóság mintaképe, Baraka SS (Turbucz Sándor) valamint Lingot AT (Fazekas Andrea) is ott lehet majd a végelszámolásnál.

A Poetica Saf Díjban ha nem ront, Éden Evo-é (Lakatos Csaba) lehet az elsőség. A Bob Do It Hendikepben már nem ilyen könnyű rámutatni a favoritra, hiszen a legutóbb szerencsétlen versenyt futó Uptown Boy M (Lakatos Csaba), ha jobb napot fogna ki, Zóna (Csordás Emil) valamint Balerina R. (Balogh Bernadett)  is harcban lehet az első három hely valamelyikéért.

A nap nyerőjének is titulált, Bombay (Nagy Ferenc II.) topformával tért vissza a hosszabb pihenőjéről, így ebben a futamban is papír esélyt képvisel. Nagy Ferenc II. akár duplázhat is fél órán belül Downtown Girl M (Nagy Ferenc II.) révén, hiszen a kis mezőnyű, Simb Illusion Díjban is remek esélyt képvisel az idomítottja. Nem lesz könnyű dolga, hiszen az idén már 5 versenyt nyerő, Drina TIM (Búrány Adrián) tovább menetelhet, és térhátránya ellenére begyűjtheti  idei 6. sikerét is.

A 18 órakor induló futam már a versenynap kiemelt verseny lesz, a fordulóstartos, Őszi Kísérleti Verseny. Izgalmas és szoros csatára van kilátás, ugyanis címvédésre készül a Hico istálló kiválósága, Bonaparte Boss (Veljko Mazsity), mivel 2021-22-ben is ő elsőségével zárult a futam. Erős ellenfélnek ígérkezik azonban az egy évvel fiatalabb, és a szintén bombaformában lévő Catania R. (Marko Slavic), illetve az idei Derby győztese, Devoted (Csordás Emil) is.

A 2022-es Őszi Kísérleti Verseny győztese Bonaparte Boss Veljko Mazsity-tyal

A segédhajtók is a színre lépnek szerdán, ahol remek esélyt képvisel nyári formái alapján Saya Best CD (Kárai József), de ott lehet még a dobogón Celerina Boss (Fejszés Kitti) és Chip Chip Chip (Bordács Lajos) is. A fogadók kedvence lehet a következő futam az Őszi Kanca Díj második helyezettje, Zitti Tutti (Veljko Mazsity), azonban küzdhet a jobb helyezésekért Palace Bo (Fazekas Imre) és Zlatan LIW (Lakatos Árpád) is.

A nap záró futamában, az Adriana Asti Hendikepben kedvező beállítását egy győzelemre válthatja Kolozsi László kezében, Breeze Up. Airline (Ifj. Veres László) is közel végzett szombaton, így itt is számolni kell a jó futásával, csakúgy, mint Danny DeVito-val (Gyolai Zoltán).

SHARE THIS